Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №3 від 29.10.2021 р. Про затвердження проєктно-кошторисної документації

29 Жовтень 2021

Рішення №3 від 29.10.2021 р. Про затвердження проєктно-кошторисної документації

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тринадцята сесія

Восьмого скликання

29.10.2021

№3

Про затвердження проєктно-кошторисної документації

Керуючись п. 42 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абз.5 п.4 «Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»,  затвердженого Постановою КМУ від 11.05.2011 року № 560, розглянувши проектно-кошторисну документацію та зведений кошторисний розрахунок об’єкта будівництва «Реконструкція вуличного освітлення в с.Волосів Андрушівського району Житомирської області», врахувавши експертний звіт(позитивний)  щодо розгляду кошторисної частини проектної документації ТОВ «Центр комплексних експертиз проектів» в м.Київ від 27.10.2021р. №467/КД/2021та рекомендації постійної комісії, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проєктно-кошторисну документацію на об’єкт будівництва «Реконструкція вуличного освітлення в с.Волосів Андрушівського району Житомирської області» із загальною кошторисною вартістю будівництва у поточних цінах станом на 27 жовтня 2021 року складає 402,19 тис.грн., у тому числі: будівельні роботи – 295,066 тис. грн., інші витрати -107,124 тис. грн.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (П.М.Рудюк) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА