Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №3 від 18.08.2021 р. По оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів загальної середньої освіти

18 Серпень 2021

Рішення №3 від 18.08.2021 р. По оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів загальної середньої освіти

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Одинадцята сесія

Восьмого скликання

18.08.2021

№3

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів загальної середньої освіти

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про забезпечення функціонування української мови як державної», наказу Міністерства освіти і науки від 28 березня 2018 року №291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Андрушівської міської ради, а саме: пункт 7 розділу «Оголошення конкурсу та прийом документів для участі у конкурсі»Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Андрушівської міської ради доповнити підпунктом 11 наступного  змісту: «державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, виданий Національною комісією зі стандартів державної мови».
  2. Оголосити конкурс на заміщення вакантних посад керівників Антопільської гімназії та Яроповицького ліцею Андрушівської міської ради (додаток 1).
  3. Затвердити персональний склад конкурсної  комісії  з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти (додаток 2).
  4. Визначити уповноваженою особою для виконання функцій, визначених Положенням про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Андрушівської міської ради – начальника відділу освіти, молоді та спорту Світлану РУДЮК.
  5. Встановити кінцевий термін подачі документів претендентами на зайняття вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти Андрушівської міської ради 08.09..2021.   
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної   політики (Паламар С.І.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Текст додатків доступний у повній версії документу по посиланню вище.