Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №27 від 21.12.2021 р. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки

21 Грудень 2021

Рішення №27 від 21.12.2021 р. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Шістнадцята сесія

Восьмого скликання

21.12.2021\

№27

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки

Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року №290 (зі змінами від 01.08.2019 №171), розглянувши звернення гр. Копача Сергія Петровича, враховуючи рекомендації постійних комісій, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Андрушівської міської ради на розроблення Детального плану території частини земельної ділянки (кадастровий номер 1820310100:01:009:0087) загальною площею 0,7467 га за адресою: м.Андрушівка, вул.Корольова, 10Б з метою зміни цільового призначення з «Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» (03.07) на «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд»(02.01).
  2. Фінансування робіт по розробленню Детального плану території земельної ділянки та подачу оголошення в засоби масової інформації про проведення громадських слухань провести за рахунок власника земельної ділянки Копача Сергія Петровича.
  3. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури апарату  Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету забезпечити проведення процедури громадських слухань детального плану території земельної ділянки.
  4. Погоджений детальний план території земельної ділянки подати на затвердження Андрушівської міської ради відповідно до чинного законодавства.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П. М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА