Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №257 від 20.09.2024 р. Про зміну реквізиту адреси «номер об’єкта» нерухомого майна.

20 Вересень 2024

Рішення №257 від 20.09.2024 р. Про зміну реквізиту адреси «номер об’єкта» нерухомого майна.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 20 вересня 2024 р.                                                                                                             № 257

Про зміну реквізиту адреси «номер обєкта» нерухомого майна

Керуючись статтями 319, 321, 325 ЦК України,  пунктом 11 статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 263 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядком присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 липня 2021 р. №690, розглянувши заяву гр. Бушинського Віталія Вікторовича, (паспорт серія ВМ №891860, виданий 20.10.2000 року,) від 17.09.2024 року про зміну номера об’єкту нерухомого майна, а саме: номер будинку  по вул. Нова, буд.54 на номер 58 у с. Гальчин, Бердичівського району, Житомирської області, свідоцтво про право власності на нерухоме майно, серія ЯЯЯ № 522253 від 27.02.2007 року, у зв’язку із тим, що за вказаною адресою по вулиці Нова у селі Гальчин зареєстровано два житлових будинки, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є :

  1. Змінити реквізит адреси «номер об’єкта», – номер будинку 54 (п’ятдесят чотири), по вул. Нова в с. Гальчин, який належить Бушинському Віталію Вікторовичу, а саме:

Україна, Житомирська область, Бердичівський район, село Гальчин, Андрушівська міська територіальна громада, вулиця Нова, будинок 58.

2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури      (Хорова Н.В.) забезпечити оприлюднення цього рішення про зміну адреси на офіційному веб-сайті, внесення інформації про зміну адреси об’єкта будівництва (у тому числі копію рішення про зміну адреси) до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, та спільно із адміністратором відділу з питань надання адміністративних послуг Лободою О.Ю. направити копію даного рішення до відділу реєстру виборців Бердичівської РДА.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                                           Галина БІЛЕЦЬКА