Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №256 від 20.09.2024 р. Про відмову Ціхан Жанні Олександрівні у взятті на соціальний квартирний облік.

20 Вересень 2024

Рішення №256 від 20.09.2024 р. Про відмову Ціхан Жанні Олександрівні у взятті на соціальний квартирний облік.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 20 вересня  2024 р.                                                                                    № 256

Про відмову Ціхан Жанні Олександрівні у взятті

на соціальний квартирний облік

До виконавчого комітету Андрушівської міської ради надійшла заява та документи від Ціхан Ж.О., 1990 р.н., з проханням про взяття її на соціальний квартирний облік (далі – облік).

Для постановки на облік заявниця подала:

1) заяву про взяття на облік;

2) копія паспорта;

3) копії картки фізичної особи – платника податків;

4) відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору – за період з 1 кварталу 2024 року по 2 квартал 2024 року на Ціхан Ж.О.;

5) витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо суб’єкта;

6) витяг про зареєстрованих у житловому приміщені осіб, за адресою реєстрації особи;

Відповідно до поданих документів дохід Ціхан Ж.О. за 1 та 2 кватрал 2024 року, які передує даті взяття на соціальний квартирний облік (січень 2024 року – червень 2024 року) складає 108 258,51 грн.

За рішенням виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 19.07.2024 року № 193 “Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла у місті Андрушівка у 2 кварталі  2024 року” величина опосередкованої вартості наймання (оренди) житла складає – 388,86  грн.

Із 01.01.2024 року прожитковий мінімум в розрахунку на місяць на працездатну особу становить – 3028,0 грн.

Виходячи із викладеного середньомісячний сукупний дохід достатній для найму іншого житлового приміщення.

Подані заявником документи були опрацьовані та розглянуті на засіданні громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради від 09.09.2024 року № 48, де було детально обґрунтовано підстави відмови у взятті на соціальний квартирний облік.

Враховуючи вищевикладене, а також керуючись пунктом “б” частини другої статті 10 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», Законом України «Про адміністративну процедуру», підпунктом 6 пункту “б” статті 30, ч.1 ст. 52, ч.6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку, зняття з нього затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.07.2008 № 682 “Про деякі питання реалізації Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», протоколом засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 09.09.2024 року № 48, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

1. Відмовити у взятті на соціальний квартирний облік Ціхан Жанні Олександрівні (середньомісячний сукупний дохід  достатній для найму іншого житлового приміщення).

2. Роз’яснити Ціхан Ж.О., що вона має право звернутись з питанням постановки на соціальний квартирний облік за умови виникнення підстав для взяття на соціальний квартирний облік.

3. Спеціалісту, відповідальному за ведення квартирного обліку Самборській А.О. не пізніше трьох робочих днів від дня прийняття даного рішення направити письмову відповідь з рішенням про відмову у взятті на соціальний квартирний облік заявнику.

4. Роз’яснити Ціхан Ж.О. право оскаржити дане рішення, відповідно до частини 1 статті 78, частини 3 статті 79, статті 80 Закону України «Про адміністративну процедуру» в судовому порядку.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                          Галина БІЛЕЦЬКА