Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №25 від 26.02.2021 р. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік

26 Лютий 2021

Рішення №25 від 26.02.2021 р. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

П’ята сесія Восьмого скликання

26.02.2021 №25

Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік

Відповідно до статей 7, 32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  з метою забезпечення прозорості у сфері господарської діяльності в частині планування, підготовки проектів регуляторних актів, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Андрушівської міської ради на 2021 рік (додається).
  2. Оприлюднити План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Андрушівської міської ради  на 2020 рік в порядку, визначеному чиним законодавством.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Всі додатки можна знайти в оригінальному документі (посилання на початку сторінки).