Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №22 від 29.10.2021 р. Про затвердження на посади старост Андрушівської міської ради

29 Жовтень 2021

Рішення №22 від 29.10.2021 р. Про затвердження на посади старост Андрушівської міської ради

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тринадцята сесія

Восьмого скликання

29.10.2021

№22

Про затвердження на посади старост Андрушівської міської ради

Відповідно до частини першої статті 541, частини першої статті 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування  в Україні», абзацу третього частини  першої статті  10, статті 14, статті 15 Закону України  «Про службу  в органах  місцевого самоврядування»,  врахувавши рішення одинадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 18.08.2021 «Про утворення старостинських округів на території Андрушівської міської територіальної громади» №14, рекомендації постійної  комісій з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування,  міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити УСТИЧА Юрія Васильовича на посаду старости Антопільського старостинського округу з центром у селі Антопіль.
    1.  Залишити за Устичем Ю.В. присвоєний раніше 7 (сьомий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах четвертої  категорії посад.
  2. Затвердити СОКОЛА Віталія Федоровича на посаду старости Городківського старостинського округу з центром у селі  Городківка.
    1. Залишити за Соколом В.Ф. присвоєний раніше 7 (сьомий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах четвертої категорії посад.
  3. Затвердити ОПАНАСЮКА Володимира Зінов’євича на посаду старости Зарубинецького старостинського округу з центром у селі Зарубинці.
    1. Залишити за Опанасюком В.З. 11 ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах п’ятої   категорії посад.
  4. Затвердити  ОПАНАСЮКА Сергія Леонідовича на посаду старости Мостівського старостинського округу з центром у селі Мостове.
    1. Залишити за Опанасюком С.Л. 11 ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах п’ятої категорії посад.
  5. Затвердити ОПАНАСЮКА Олександра Миколайовича на посаду старости Павелківського старостинського округу з центром у селі Павелки.
    1. Залишити за Опанасюком О.М. присвоєний раніше 7 (сьомий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах четвертої категорії посад.
  6. Рішення вступає в силу з 1 листопада 2021 року.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування (Савенко О.Ю.)  та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Михайловського С.А.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА