Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №22 від 21.12.2021 р. Про безоплатну передачу на баланс КП «Комсервіс» Андрушівської міської ради квартиру за адресою: вул.Зазулінського, 20, кв.28, м.Андрушівка, Житомирської обл.

21 Грудень 2021

Рішення №22 від 21.12.2021 р. Про безоплатну передачу на баланс КП «Комсервіс» Андрушівської міської ради квартиру за адресою: вул.Зазулінського, 20, кв.28, м.Андрушівка, Житомирської обл.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Шістнадцята сесія

Восьмого скликання

21.12.2021

№22

Про безоплатну  передачу на баланс КП Андрушівської  міської ради «Комсервіс» квартири за адресою: вул. Зазулінського, 20, кв.28, м.Андрушівка, Житомирська обл.

Керуючись  ст.ст.26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради №231 від 08.10.2021 року та враховуючи  рекомендації постійних комісій, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати безоплатно на баланс КП «Комсервіс» Андрушівської міської ради трикімнатну квартиру по вул.Зазулінського, 20, кв.28, м.Андрушівка, Житомирська обл., загальною площею – 65,6 кв.м.
  2. Уповноважити директора  КП Андрушівської міської ради  «Комсервіс» укласти договір на тимчасове проживання внутрішньо переміщеної особи з Адяковою Наталією Юрієвною, після пред’явлення нею ордера, за формою, встановленою наказом Держжитлокомунгоспу від 14 травня 2004 р. №98, за адресою: вул. Зазулінського, 20, кв.28, м.Андрушівка, Житомирська обл. терміном на один рік.
  3. Директору КП «Комсервіс» Андрушівської міської ради  скласти акти обстеження стану та приймання-передачі квартири з описом житла, твердого та м’якого інвентарю, меблів, обладнання тощо.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА