Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №21 від 29.10.2021 р. Про звільнення з посад старост Андрушівської міської ради

29 Жовтень 2021

Рішення №21 від 29.10.2021 р. Про звільнення з посад старост Андрушівської міської ради

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тринадцята сесія

Восьмого скликання

29.10.2021

№21

Про звільнення старост

Відповідно до ст..ст.541,59 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні,  врахувавши рішення одинадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 18.08.2021 №14 «Про утворення старостинських округів на території Андрушівської міської територіальної громади», «Про внесення змін до рішення першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 18.11.2020 №5 «Про затвердження структури апарату ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради» №15, розглянувши подані заяви, врахувавши  рекомендації постійної  комісій з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування,  міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити ДРАПАК Олександру Михайлівну з посади старости Андрушівської міської ради  села  Нова Котельня за п.1 ст.36 Кодексу законів про працю України за угодою сторін 31 жовтня 2021 року.
  2. Звільнити ШАТЕЛЮК Людмилу Євгеніївну з посади старости Андрушівської міської ради  сіл  Волосів, Града за п.1 ст.36 Кодексу законів про працю України  за угодою сторін 31 жовтня 2021 року.
  3. Звільнити ЗЕМБЕР Надію Петрівну  з посади старости Андрушівської міської ради  села  Любимівка за п.1 ст.36 Кодексу законів про працю України за угодою сторін 31 жовтня 2021 року.
  4. Звільнити МАСЛЮК Валентину Миколаївну з посади старости Андрушівської міської ради  села  Мала П’ятигірка за п.1 ст.36 Кодексу законів про працю України за угодою сторін 31 жовтня 2021 року.
  5. Звільнити СЕМЧУК Світлану Миколаївну  з посади старости Андрушівської міської ради  сіл Камені, Жерделі, Бровки Другі за ст.38 Кодексу законів про працю України  за власним бажанням в зв’язку з виходом на пенсію 31 жовтня 2021 року.
  6. Звільнити НАЗАРЧУК Світлану Іванівну  з посади старости Андрушівської міської ради  сіл  Міньківці, Городище за ст.38 Кодексу законів про працю України за власним бажанням в зв’язку з виходом на пенсію 31 жовтня 2021 року.
  7. Звільнити ТРОЦЕНКА Антона Миколайовича  з посади старости Андрушівської міської ради  села  Лебединці за п.1 ст.40 Кодексу законів про працю України після закінчення листка тимчасової непрацездатності.
  8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування (Савенко О.Ю.) та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Михайловського С.А.

Міський голова Галина  БІЛЕЦЬКА