Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №21 від 26.01.2024 р. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у з метою передачі у спільну сумісну власність Харченку С.М., Харченко Л.І., Харченку О.С., Пастовенській Ю.С.

26 Січень 2024

Рішення №21 від 26.01.2024 р. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у з метою передачі у спільну сумісну власність Харченку С.М., Харченко Л.І., Харченку О.С., Пастовенській Ю.С.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок перша сесія                                                                             Восьмого скликання

26.01.2024                                                                                                                                   №21

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у з метою передачі у спільну сумісну власність Харченку С.М., Харченко Л.І., Харченку О.С., Пастовенській Ю.С.

          Розглянувши заяву громадян Харченка Сергія Миколайовича, іден.номер ——, Харченко Любові Іванівни, іден.номер —–, Харченка Олексадра Сергійовича, іден.номер —- Пастовенської Юлії Сергіївни, іден.номер —-, жителів с.Бровки Перші, вул.—–, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд загальною площею 0,25 га в с.Бровки Перші, вул.—–, враховуючи витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ-5300876562023 від 15.11.2023 року, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 118, 121, 126, пп.5 п.27 Перехідних Положень Земельного кодексу України, Законом України «Про державний земельний кадастр», міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Затвердити Харченку Сергію Миколайовичу, Харченко Любові Іванівні, Харченку Олександру Сергійовичу, Пастовенській Юлії Сергіївні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с.Бровки Перші, вул.Шевченка, 11А, загальною площею 0,25 га.

2. Передати Харченку Сергію Миколайовичу, Харченко Любові Іванівні, Харченку Олександру Сергійовичу, Пастовенській Юлії Сергіївні у спільну сумісну власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд загальною площею 0,25 га, кадастровий номер 1820380800:01:003:0214.

3. Громадянам Харченку Сергію Миколайовичу, Харченко Любові Іванівні, Харченку Олександру Сергійовичу, Пастовенській Юлії Сергіївні провести оформлення речового права на дану земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро Рудюк) та секретаря ради Ольгу Прокопенко.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА