Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №2 від 29.03.2024 р. Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб`єктами господарювання на території Андрушівської міської територіальної громади.

29 Березень 2024

Рішення №2 від 29.03.2024 р. Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб`єктами господарювання на території Андрушівської міської територіальної громади.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок третя сесія                                                                       Восьмого скликання

29.03.2024                                                                                                №2

Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб`єктами господарювання на території Андрушівської міської територіальної громади

Керуючись статтею 25, пунктом 44-1 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 15 3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», Законом України «Про правовий режим воєнного стану», розглянувши розпорядження голови ради оборони Житомирської області від 14.03.2024 № 13 «Про введення в дію рішення ради оборони Житомирської області», витяг із рішення ради оборони Житомирської області від 14.03.2024 «Про забезпечення здійснення заходів правового режиму воєнного стану», з метою врегулювання суспільних відносин, пов’язаних із провадженням торговельної діяльності та наданням послуг на споживчому ринку на території Андрушівської міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Заборонити суб’єктам господарської діяльності продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території Андрушівської міської територіальної громади у період з 22.00 години до 8.00 години щоденно, враховуючи вихідні та святкові дні на час дії правового режиму воєнного стану.

2. Це рішення поширюється на всіх суб`єктів господарювання на території Андрушівської міської територіальної громади незалежно від форм власності.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Дмитро ТКАЧЕНКО) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                               Галина БІЛЕЦЬКА