Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №2 від 29.02.2024 р. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 02.12.2020 №6 (зі змінами).

29 Лютий 2024

Рішення №2 від 29.02.2024 р. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 02.12.2020 №6 (зі змінами).

Оригінальний файл з текстом поіменне голосування: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок друга сесія                                                                       Восьмого скликання

29.02.2024                                                                                                     №2

Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 02.12.2020 №6 (зі змінами)

Відповідно до п.3 ч.1 ст.26, п.5 ч.4 ст.42, ст.51, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозицію міського голови Галини БІЛЕЦЬКОЇ щодо необхідності внесення змін до персонального складу виконавчого комітету, міська рада

ВИРІШУЄ:

         1. Внести зміни до персонального складу виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 02.122020 №6 (зі змінами), а саме:

         1) вивести з персонального складу виконавчого комітету міської ради РУДЮК Світлану Олександрівну, начальника відділу освіти, молоді та спорту апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету;

         2) ввести до персонального складу виконавчого комітету міської ради КОНДРАТЮК Ларису Миколаївну, директора Андрушівського ліцею №2 Андрушівської міської ради.

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку, запобіганню корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування (Олександр САВЕНКО) та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Святослава МИХАЙЛОВСЬКОГО.

Міський голова                                                                           Галина БІЛЕЦЬКА