Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №2 від 29.01.2021 р. Про затвердження Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні на 2021 рік.

29 Січень 2021

Рішення №2 від 29.01.2021 р. Про затвердження Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні на 2021 рік.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Четверта сесія Восьмого скликання

29.01.2021 № 2

Про затвердження Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні на 2021 рік

Відповідно до статті 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення другої сесії Житомирської обласної ради восьмого скликання від 24.12.2020 № 31 «Про Програму соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної сотні на 2021 рік», враховуючи рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 22.01.2021 №5, рекомендації постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні на 2021 рік (далі – Програма) згідно з додатком.
  2. Управлінню фінансів міської ради передбачити у міському бюджеті кошти на виконання заходів Програми.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.), заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


СХВАЛЕНО Рішення виконкому Андрушівської міської ради 22.01.2021 року №5

ЗАТВЕРДЖЕНО Рішення четвертої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання 29.01.2021 року № 2

ПРОГРАМА

соціальної підтримки учасників АТО/ООС,
родин загиблих, померлих, зниклих безвісти
учасників АТО/ООС  та Героїв Небесної Сотні
на 2021 рік

м. Андрушівка 2021 рік

І. Загальна характеристика Програми соціальної підтримки
учасників АТО/ООС,   родин загиблих, померлих, зниклих безвісти
учасників АТО/ООСта Героїв Небесної Сотні  на 2021 рік
(далі – Програма)

1.Ініціатор розроблення ПрограмиМіська рада, виконавчий комітет Андрушівської міської ради
2.Дата, номер і назва нормативного документа  про необхідність розроблення ПрограмиУказ Президента України від 18 березня 2015 року№ 150/2015 «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції»,  рішення другої сесії восьмого скликання Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 31«Про Програму соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної сотні на 2021 рік»
3.Розробник ПрограмиМіська рада
4.Співрозробники ПрограмиВиконавчий комітет Андрушівської міської ради, відділ соціального захисту та охорони здоров’я Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету
5.Відповідальний виконавець Програми Відділ соціального захисту та охорони здоров’я Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету
6.Термін реалізації Програми2021 рік
7.Джерело фінансування Програми Обласний  та міський бюджети
8.Обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми В межах фінансових можливостей

Програму розроблено на виконання завдань, визначених Указом Президента України від 18 березня 2015 року № 150 «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції», розпорядження голови  обласної державної  адміністрації від 20.08.2020        № 475 «Про затвердження складу комісії щодо розробки обласної програми соціальної підтримки членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил»,рішення другої сесії восьмого скликання Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 31«Про Програму соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної сотні на 2021 рік».

Програмою передбачено заходи щодо проведення стоматологічного лікування учасників АТО/ООС, родин  загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні.

ІІ. Визначення проблеми, на розв’язання якої спрямована Програма

Внаслідок тривалого військового конфлікту актуальність розроблення і прийняття цієї Програми зумовлена необхідністю забезпечення комплексної підтримки шляхом надання медичної допомоги, здійснення заходів щодо відновлення їх психоемоційного стану, соціальної адаптації та повернення до активного громадського життя у цивільному середовищі.

ІІІ.Мета Програми

Метою Програми є :

-Проведення стоматологічного лікування учасників АТО/ООС,  родин  загиблих, померлих, зниклих безвісти  учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні, які проживають на території Андрушівської міської ради (територіальної громади).

  1. Шляхи і засоби  розв’язання проблеми, обсяг та джерела фінансування, строки та етапи виконання Програми

Фінансування заходів щодо виконання Програми здійснюватиметься за рахунок коштів обласного та міського бюджетів.

Порядок використання коштів визначається відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету, затвердженого рішенням другої сесії восьмого скликання Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 31.

Головним розпорядником коштів міського бюджету та відповідальним виконавцем Програми на надання стоматологічного лікування учасникам АТО/ООС, родин  загиблих, померлих, зниклих безвісти  учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні є Андрушівська міська рада.

Фінансування видатків здійснюється відповідно до зареєстрованих юридичних та фінансових зобов’язань в органах Державної казначейської служби України.

Операції, пов’язані з використанням коштів обласного та місцевого бюджетів, здійснюються в установленому законодавством порядку.

Учасники програми подають фінансову та бюджетну звітність
у встановленому законодавством порядку.

  • Завдання (напрямки) і заходи Програми
№п/пНазва напряму діяльностіНайменування заходу програмиДжерело фінансування (вид бюджету)Орієнтовні обсяги фінансування
1Медичне забезпечення учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих,зниклих безвісти учасників  АТО/ООС та Героїв Небесної СотніСтоматологічне лікування учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих,зниклих безвісти учасників  АТО/ООС та Героїв Небесної СотніОбласний бюджет, міський бюджетиУ межах фінансових можливостей на умовах співфінансу-вання (50% за рахунок коштів обласного бюджету та 50% за рахунок міського бюджету)

VI.  Координація та  контроль за ходом виконання Програми

Координацію і контроль за виконанням Програми здійснює відділ соціального захисту та охорони здоров’я Андрушівської міської ради.

Контроль за дотриманням бюджетного законодавства здійснюється в установленому законодавством порядку.

Керуючий справами Святослав МИХАЙЛОВСЬКИЙ