Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №17 від 21.12.2021 р. Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (директора) комунальних закладів культури

21 Грудень 2021

Рішення №17 від 21.12.2021 р. Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (директора) комунальних закладів культури

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Шістнадцята сесія

Восьме скликання

21.12.2021

№17

Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (директора) комунального закладу культури

Відповідно до Кодексу Законів про працю України, Законів України  «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про культуру», «Про бібліотеки та бібліотечну справу», з метою конкретизації процедурних питань, пов’язаних з призначенням керівника (директора) Андрушівського міського Будинку культури, враховуючи  рекомендації постійних комісій, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (директора) комунального закладу культури (додаток 1).
  2. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади керівника (директора) Андрушівського міського Будинку культури (додаток 2).
  3. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади керівника (директора) Андрушівської міської бібліотеки (додаток 3).
  4. Уповноважити Андрушівського міського голову Галину БІЛЕЦЬКУ:
    1. Сформувати та затвердити персональні склади конкурсних комісій для проведення конкурсів на заміщення вакантних посад керівників (директорів) Андрушівського міського Будинку культури та Андрушівської міської бібліотеки, визначити представників органу управління та призначити секретарів конкурсних комісій, вчинити інші дії потреба у яких виникне під час проведення конкурсу.
    2. Укласти контракт (строковий трудовий договір) з переможцями конкурсів на заміщення вакантних посад керівників (директорів) Андрушівського міського Будинку культури та Андрушівської міської бібліотеки, своїм розпорядженням призначити вказаних осіб на займані посади.
  5. Визначити уповноваженою особою для виконання функцій, визначених Положенням про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (директора) комунальних закладів культури заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну з питань  законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування Андрушівської міської ради (Савенко О.Ю.).

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальній версії документу за посиланням вище