Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №16 від 31.08.2023 р. Про збільшення статутного капіталу комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

31 Серпень 2023

Рішення №16 від 31.08.2023 р. Про збільшення статутного капіталу комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

 ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять п’ята сесія                                                                 Восьмого скликання

31.08.2023                                                                                                     №16

Про збільшення статутного

капіталу Комунального підприємства 

Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.78 Господарського кодексу України, розглянувши клопотання комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» №06/181 від 22.08.2023, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Збільшити статутний капітал Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» на суму 4 698 000 гривні (чотири мільйони шістсот дев’яносто вісім тисяч гривень 00 копійок).

2. Затвердити статутний капітал Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» у розмірі 30 184 261,31 гривні (тридцять мільйонів сто вісімдесят чотири тисячі двісті шістдесят одна гривня 31 копійка).

3. Затвердити Статут Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» в новій редакції (додається).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Дмитро ТКАЧЕНКО) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                       Галина БІЛЕЦЬКА


Додатки: