Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №16 від 30.11.2023 р. Про надання дозволу комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» на укладення з АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» Генерального договору про надання банківських послуг

30 Листопад 2023

Рішення №16 від 30.11.2023 р. Про надання дозволу комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» на укладення з АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» Генерального договору про надання банківських послуг

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять дев’ята сесія                                                             Восьмого скликання

30.11.2023                                                                                                    №16


Про надання дозволу комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» на укладення з АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» Генерального договору про надання банківських послуг

Відповідно до ст.ст.25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статуту комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»(код ЄДРПОУ 33967566), затвердженого  рішенням тридцять п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 31.08.2023 року №16, розглянувши звернення комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»від 16.11.2023р. №526, з метою забезпечення стабільної роботи комунального підприємства, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» (ідентифікаційний код юридичної особи  33967566), далі – Юридична особа, на укладення з АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» (ідентифікаційний код юридичної особи 14282829) Генерального договору про надання банківських послуг (в тому числі за потреби договори про надання банківської послуги (або додаткові угоди до них), що є невід’ємною частиною Генерального договору про надання банківських послуг) на наступних умовах:

  • максимальний Генеральний ліміт 5 000 000,00 гривень;
  • максимальний строк дії Генерального ліміту 5 років з моменту підписання Генерального Договору про надання банківських послуг;
  • зі сплатою процентів, комісій та інших платежів на умовах, встановлених Банком.

2. Погодити надання Юридичною особою в заставу АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» (ідентифікаційний код юридичної особи 14282829) в забезпечення виконання зобов’язань за Генеральним договором про надання банківських послуг, умови якого зазначені у п.1. наступне майно:

  • Автогрейдер Марка SDLG, Модель G9165F, 2023 р.в., заводський    номер VLGG916FCP0600402, реєстраційний номер 31257AM;
  • Екскаватор-навантажувач Марка JCB, Модель 3CX SITEMASTER, 2023  р.в., заводський номер JCB3CX4TTP3200762, реєстраційний номер 32907AM.

3. Погодити укладення від імені Юридичної особи відповідних договорів особою, вповноваженою на це відповідно до інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на дату укладення таких договорів, з АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» (ідентифікаційний код юридичної особи 14282829) на зазначених вище умовах, з правом одноосібного прийняття рішень щодо конкретного розміру процентної ставки, комісій, платежів та інших остаточних договірних умов. При цьому, незважаючи на положення статуту Юридичної особи, договори не потребують обов’язкової наявності печатки Юридичної особи, в якій би формі вони не укладалися.

Погодити, що  укладення від імені Юридичної особи у майбутньому будь-яких додаткових угод до договорів, що будуть укладені на підставі цього рішення (з правом самостійно погоджувати умови на власний розсуд без обмеження стосовно суми, строку дії чи відповідальності), без необхідності отримання будь-яких окремих письмових погоджень чи рішень власника Юридичної особи,  здійснюється особою, вповноваженою на це відповідно до інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на дату укладення таких договорів.

4. Рішення набирає чинності з дати його підписання. 

  5. Власник Юридичної особи підписанням цього Рішення підтверджує, що прийняте рішення не суперечить статутним цілям діяльності Юридичної особи. Установчими і будь-якими іншими документами Юридичної особи не передбачено заборон / обмежень на одноосібне підписання зазначеною в цьому Рішенні уповноваженою особою  вказаних договорів та не передбачено вимог щодо особливих умов оформлення таких договорів.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів міської ради (Дмитро ТКАЧЕНКО) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                 Галина БІЛЕЦЬКА