Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №14 від 30.11.2023 р. Про закріплення майна на праві оперативного управління

30 Листопад 2023

Рішення №14 від 30.11.2023 р. Про закріплення майна на праві оперативного управління

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять дев’ята сесія                                                             Восьмого скликання

30.11.2023                                                                                                   №14

Про закріплення майна на

праві оперативного управління

Керуючись ст.ст.78, 137 Господарського кодексу України, ст.59, п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШУЄ:

  1. Закріпити на праві оперативного управління за Андрушівським ліцеєм №2 Андрушівської міської ради нежитлову будівлю, ліквідованого ЗДО «Малятко» Андрушівської міської ради, за адресою: вул.Зазулінського, 3,           м.Андрушівка, Бердичівський р-н, Житомирська обл.
  2. Балансоутримувачем даного приміщення визнати Андрушівський ліцей №2 Андрушівської міської ради.
  3. Балансоутримувачу внести відповідні дані до бухгалтерського обліку та здійснити державну реєстрацію права оперативного управління відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро РУДЮК) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                        Галина БІЛЕЦЬКА