Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №13 від 29.10.2021 р. Про надання дозволу КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ на списання транспортного засобу

29 Жовтень 2021

Рішення №13 від 29.10.2021 р. Про надання дозволу КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ на списання транспортного засобу

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тринадцята сесія

Восьмого скликання

29.10.2021

№13

Про надання дозволу КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ на списання транспортного засобу

Керуючись ст..ст.26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до  акту технічного обстеження транспортного засобу, враховуючи лист КП Андрушівська міська рада АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ  від 12.10.2021 року № 293 та рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Для вирішення питання надання дозволу КП Андрушівської міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ на списання транспортного засобу – бульдозер ДТ-75 міському голові Галині Білецькій утворити комісію для вивчення питання доцільності списання транспортного засобу.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА