Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №11 від 31.07.2024 р. Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу молодіжної ради при Андрушівській міській раді.

31 Липень 2024

Рішення №11 від 31.07.2024 р. Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу молодіжної ради при Андрушівській міській раді.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ
 
 Сорок восьма сесія                                                                 Восьмого скликання
 
 31.07.2024                                                                                                №11
 
Про створення ініціативної групи
з підготовки установчих зборів для
формування складу молодіжної ради
при Андрушівській міській раді
 
       Відповідно до ст.ст.25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року №1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи» та Програми «Розвиток молодіжної політики Андрушівщини» на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням сьомої сесії Андрушівської міської ради Житомирської області восьмого скликання від 23.04.2021 року, з метою залучення активної молоді до розв’язання та реалізації державної молодіжної політики у Андрушівській міській територіальній громаді, підготовки і проведення установчих зборів з формування складу молодіжної ради при Андрушівській міській раді, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин,  міська рада
 
ВИРІШУЄ:

Створити ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу молодіжної ради при Андрушівській міській раді у складі згіднододатку.
Відділу освіти, молоді та спорту Андрушівської міської ради надати інформаційну підтримку та сприяти в організації прес-конференцій, «круглих столів», інтерв’ю, публікацій для висвітлення роботи ініціативної  групи з підготовки установчих зборів для формування складу молодіжної ради при Андрушівській міській раді.
Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики (Степан ПАЛАМАР) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.
 
Міський голова                                                                         Галина БІЛЕЦЬКА

 
Додаток
до рішення сорок восьмої сесії
Андрушівської міської ради
восьмого скликання
від  31.07.2024  №11
 
СКЛАД
ініціативної групи з підготовки установчих зборів
для формування складу молодіжної ради
при Андрушівській міській раді
 
Ярослав ЦИБРОВСЬКИЙ – директор дитячо-юнацької спортивної школи Андрушівської міської ради;
 
Анна ШИРЯЄВА – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Андрушівської міської ради;
 
Анастасія ГОДЛЕВСЬКА – провідний спеціаліст відділу юридичного забезпечення апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету;
 
Лілія ЄРОМЕНКО –  жителька м.Андрушівка;
 
Юлія ЛОМБЕРГ – представник громадської організації «СПІЛКА ЖІНОК АНДРУШІВЩИНИ»;
 
Іван СКОЧЕЛЯС – представник громадської організації «ГЛОБАЛ ФУТБОЛ»;
 
Ігор МАЛІНОВСЬКИЙ – представник громадської організації «Спілка учасників АТО та ООС, волонтерів та громадських активістів».
 
 
Секретар ради                                                                     Ольга ПРОКОПЕНКО