Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №11 від 26.02.2021 р. Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунального майна та передачу майна в оренду

26 Лютий 2021

Рішення №11 від 26.02.2021 р. Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунального майна та передачу майна в оренду

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

П’ята сесія Восьмого скликання

26.02.2021 №11

Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунального майна та передачу майна в оренду

Відповідно до пункту  статті 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про оренду державного та комунального майна», «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», з метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо використання майна, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відноси, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Перелік другого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської ради для передачі майна в оренду без проведення аукціону (Додаток 1).
  2. Надати дозвіл Андрушівській міській раді  на передачу в оренду без проведення аукціону індивідуально визначене нерухоме майно у встановленому порядку згідно Додатку 1.
  3. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради оприлюднити Перелік другого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської ради для передачі майна в оренду без проведення аукціону у відповідності до законодавства.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Всі додатки можна знайти в оригінальному документі (посилання на початку сторінки).