Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №10 від 28.01.2022 р. Про внесення змін до структури та штатного розпису Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»

28 Січень 2022

Рішення №10 від 28.01.2022 р. Про внесення змін до структури та штатного розпису Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сімнадцята сесія

Восьмого скликання

28.01.2022

№10

Про внесення змін до структури та штатного розпису Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»

Відповідно підпункту 21 пункту “б” частини першої статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 року № 177 «Деякі питання діяльності центрів надання соціальних послуг»,  Положення про КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до штатного розпису Комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради», а саме:
    1. Ввести з 01.01.2022 року  структурний підрозділ (відділення) «мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі».
    2. Затвердити штатний розпис Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» в кількості 36 одиниць та штатний розпис по спеціальному фонду в кількості 4,5 одиниці (додаються).
    3. Вивести з 01.01.22 року з відділення соціальної роботи посаду фахівця  соціальної роботи І категорії – 0,5 штатної одиниці.
    4. Ввести з 01.01.22 року у  відділення мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі посаду фахівця соціальної роботи І категорії – 0,5 штатної одиниці.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА