Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №10 від 23.07.2021 р. Про надання згоди на списання комунального майна

23 Липень 2021

Рішення №10 від 23.07.2021 р. Про надання згоди на списання комунального майна

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Десята сесія

Восьмого скликання

23.07.2021

№10

Про надання згоди на списання комунального майна

Відповідно до статей 26,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок списання комунального майна, що перебуває у комунальній власності Андрушівської міської ради, затвердженого рішенням четвертої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання  від 29.01.2021 №5, враховуючи лист комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» та рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» на списання з балансу  автомобіля марки ВАЗ 2121-Нива, 1992 року випуску, реєстраційний номер АМ 8465 АН, кузов №ХТА212100РО958123 у зв’язку з непридатністю до подальшого використання.
  2. Списання майна оформити відповідно до чинного законодавства України.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА