Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №1 від 31.07.2024 р. Про затвердження Програми охорони та збереження об’єктів культурної спадщини на території Андрушівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

31 Липень 2024

Рішення №1 від 31.07.2024 р. Про затвердження Програми охорони та збереження об’єктів культурної спадщини на території Андрушівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок восьма сесія                                                                 Восьмого скликання

 31.07.2024                                                                                              №1

Про затвердження Програми охорони та

збереження об’єктів культурної спадщини

на території Андрушівської міської

територіальної громади на 2024-2026 роки                                                                                     

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про культуру», «Про охорону культурної спадщини», «Про охорону археологічної спадщини», з метою формування пам’яткоохоронної політики, збереження і популяризації пам’яток культурної спадщини, враховуючи інформацію начальника відділу культури та туризму Андрушівської міської ради Наталі РУДНИЦЬКОЇ від 16.07.2024 року №05-14/1665, рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 19.07.2024 року №200 та рекомендації  постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

1.Затвердити Програму охорони та збереження об’єктів культурної спадщини на території Андрушівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки, що додається.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Дмитро ТКАЧЕНКО) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА

Додаток 1

Додаток 2