Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Розпорядження №25. Про прийняття Демченка С.Д. на посаду заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

30 Листопад 2020

Розпорядження №25. Про прийняття Демченка С.Д. на посаду заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Оригінальний файл з текстом розпорядження: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

міського голови

від 30 листопада 2020 року № 25 – ОС            

Про прийняття Демченка С.Д. на посаду заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, абзацу третього частини першої статті 10, статей 11,14,15 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, рішення першої сесії Андрушівської міської ради 8 скликання від 18.11.2020  “Про затвердження заступників Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради”:

  1. ПРИЙНЯТИ ДЕМЧЕНКА Сергія Дмитровича з 01 грудня 2020 року на посаду  заступника  Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з посадовим окладом згідно із штатним розписом.
  2. Присвоїти Демченку Сергію Дмитровичу, заступнику Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, 9 (девятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах 5 категорії посад.
  3. Взяти до відома, що стаж державної служби Демченка С.Д. в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування становить 25 років 1 місяць  28 днів.

Підстава: рішення першої сесії Андрушівської міської ради 8 скликання від 18.11.2020

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА