Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

ПРОТОКОЛ №51 засідання постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин

07 Жовтень 2024

ПРОТОКОЛ №51 засідання постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин

Оригінальний файл з текстом протоколу постійної комісії: Завантажити текст


ПРОТОКОЛ №51

засідання постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин

від  27 вересня 2024 року

ПРИСУТНІ: Рудюк П.М., Рудюк С.О., Гальоса В.П.,Завацький А.Ф.

ЗАПРОШЕНІ: Галина Іванівна Білецька – міський голова

Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

Михайло Миколайович Ляшук – начальник відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради

Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

Олена Володимирівна Петечел – головний спеціаліст відділу земельних відносин та екології міської ради

Ніла Василівна Подік – директор КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»

СЛУХАЛИ: Про порядок денний постійної комісії.

ВИРІШИЛИ: Затвердити порядок денний комісії:

1. Про затвердження акту з безоплатного приймання передачі з балансу Андрушівського ліцею №2 на баланс Андрушівського ліцею №1 обладнання для закладів громадського харчування (обладнання для шкільних їдалень).

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

2. Про втрату чинності рішення сорок третьої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.03.2024р. №2 «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб`єктами господарювання на території Андрушівської міської територіальної громади».

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник відділу

економічного розвитку та інвестицій міської ради

3. Про внесення змін до Положення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради», затвердженого рішенням тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 №19.

Інформує: Ніла Василівна Подік – директор КУ «Центр

надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»

4. Земельні питання.

Інформує: Олена Володимирівна Петечел – головний спеціаліст                                                 відділу земельних відносин та екології міської ради

Одноголосно

СЛУХАЛИ: 1. Про затвердження акту з безоплатного приймання передачі з балансу Андрушівського ліцею №2 на баланс Андрушівського ліцею №1 обладнання для закладів громадського харчування (обладнання для шкільних їдалень).

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати сесії ради затвердити акт з безоплатного приймання передачі з балансу Андрушівського ліцею №2 на баланс Андрушівського ліцею №1 обладнання для закладів громадського харчування (обладнання для шкільних їдалень).

Одноголосно

СЛУХАЛИ: 2. Про втрату чинності рішення сорок третьої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.03.2024р. №2 «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб`єктами господарювання на території Андрушівської міської територіальної громади».

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник відділу

економічного розвитку та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати сесії ради затвердити даний проєкт рішення.

Одноголосно

СЛУХАЛИ: 3. Про внесення змін до Положення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради», затвердженого рішенням тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 №19.

Інформує: Ніла Василівна Подік – директор КУ «Центр

надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати сесії ради внести зміни до Положення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради», затвердженого рішенням тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 №19.

Одноголосно

СЛУХАЛИ: 4. Земельні питання.

Інформує: Олена Володимирівна Петечел – головний спеціаліст                                                 відділу земельних відносин та екології міської ради

При розгляді питання №14 списку «Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Марищенко В.М.», інформуючим було роз’яснено про причини відмови в зв’язку з невідповідністю вимогам законів (дана земельна ділянка передана у власність Тернопільській Г.Ф.).

При розгляді питання №15 списку «Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Єзехел А.В..», інформуючим було роз’яснено про причини відмови в зв’язку з невідповідністю вимогам законів (дана земельна ділянка передана у власність Кухарець О.П.).

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати сесії ради затвердити дані проєкти рішень.

Одноголосно

Голова комісії                                                                          Петро РУДЮК

Секретар комісії                                                                       Світлана РУДЮК