Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Протокол №50. Засідання 47 сесії Восьмого скликання від 28.06.2024 р.

28 Червень 2024

Протокол №50. Засідання 47 сесії Восьмого скликання від 28.06.2024 р.

Оригінальний файл з текстом протокол сесії: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л  №50

Сорок сьомої сесії                                                                        Восьмого скликання

28.06.2024                                                                                               м. Андрушівка                             

Загальний склад ради       –      26

Усього обрано депутатів  –      26

Присутніх на сесії             –      17  (відомість реєстрації присутніх депутатів на                                        

                                                     сорок сьомій сесії додається)

Запрошених                        –     список додається                                                                                                                                                                                                        

          Пленарне засідання сорок сьомої сесії міської ради восьмого скликання відкрила та вела міський голова Білецька Г.І.          

Протокол сесії вела секретар ради Прокопенко О.В.  

Лічильна комісія працює в складі: Ломберг Ю.О., Янчук С.В., Ольховича С.Й.

          Депутати вшанували хвилиною мовчання пам’ять та героїчний подвиг воїнів та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    

Міський голова Галина Білецька та начальник першого відділу Бердичівського районного ТЦК та соціальної підтримки підполковник Андрій Беспалов вручили державні нагороди рідним загиблих:

– орден “За мужність” ІІІ ступеня солдату КОРНІЙЧУКУ Миколі Вікторовичу (посмертно);

– медаль “Захиснику Вітчизни” старшому солдату РУБАШЕВСЬКОМУ Сергію Юрійовичу (посмертно);

– відзнакою Міністра оборони України ЗА ПОРАНЕННЯ було нагороджено ГОЛОВЕНЯ Миколу Борисовича (посмертно).

          Галина Іванівна зачитала заяву депутата, голови фракції «Наш край» Марценюка С.М. про припинення діяльності фракції «Наш край».

СЛУХАЛИ:  Про порядок денний сорок сьомої сесії:

  1. Про внесення змін до рішення першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 18.11.2020 №5 «Про затвердження структури апарату ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради» (зі змінами).

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

  • Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 02.12.2020 №6 (зі змінами).

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

  • Про внесення змін до рішення тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 року №4 «Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади на 2024 рік».

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

  • Про створення виконавчого органу – відділу комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області із статусом юридичної особи публічного права.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

  • Про відмову ГУ ДСНС України у Житомирській області у наданні на 2025 рік пільги зі сплати земельного податку підрозділу ДПРЧ-5.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник відділу

економічного розвитку та інвестицій міської ради

  • Про відмову виробничому підрозділу служби роботи станцій Козятинського регіону у наданні на 2025 рік пільги зі сплати земельного податку на території Андрушівської міської ради.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник відділу

економічного розвитку та інвестицій міської ради

  • Про відмову виробничому підрозділу служби роботи станцій Коростенського регіону у наданні на 2025 рік пільги зі сплати земельного податку на території Андрушівської міської ради.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник відділу

економічного розвитку та інвестицій міської ради

  • Про організацію та проведення громадського обговорення проєктів рішень «Про припинення діяльності Мостівської гімназії Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області», «Про припинення діяльності Антопільської гімназії Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області».

Інформує: Світлана Олександрівна Рудюк – 

начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради

  1. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2024 рік.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

  1. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко – 

начальник управління фінансів міської ради

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Лінник Л.М.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Захаркевичу А.І.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Стеценку І.П.
  4. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Рудич Д.Д.
  5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Пилипчуку С.Є.
  6. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Козак Г.М.
  7. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Коновальчуку В.О.,        Коновальчуку С.О.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Черненку В.Б., Черненко О.І.,      Черненку С.В., Черненку О.В.
  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту с.Антопіль, вул.Транева, 68а.
  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Антопіль, вул.Травнева, 68а.
  11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту с.Антопіль, вул.Миру, 80а.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Городківка, вул.Миру, 16.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Полянському В.Л., Полянській Н.І.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Порскало Н.М.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування релігійній громаді св.вмч.Димитрія Солунського Житомирсько-Овруцької єпархії УПЦ ПЦУ.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Городківської сільської ради від 26 квітня 1995 року №6 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради народних депутатів від 26.10.93 №54 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».
  • Про внесення змін до рішення виконкому Андрушівської міської ради від                  15.02.1994 року №53 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».
  • Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду СФГ «Шателюк» (с.Волосів, вул.Житомирська, 42).
  • Про припинення права оренди ПОСП «Надія» та передачу в оренду земельної ділянки ПОСП «Надія», ТОВ «Зарубинецька птахофабрика».
  • Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок Андрушівської міської ради (в межах та за межами м.Андрушівка) Бердичівського району Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок Андрушівської міської ради (територія Бровківського старостинського округу) Бердичівського району Житомирської області.
  • Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Корнійчуку Д.М.
  • Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Корольова, 14а, кадастровий номер 1820310100:01:009:0088.
  • Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Лисенко, 34, кадастровий номер 1820310100:01:018:0055.

ВИРІШИЛИ: Затвердити порядок денний сорок сьомої сесії міської ради восьмого скликання:

Результати голосування:      «за» –18        «проти» – 0      «утр» – 0

СЛУХАЛИ: 1. Про внесення змін до рішення першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 18.11.2020 №5 «Про затвердження структури апарату ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради» (зі змінами).

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 2. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 02.12.2020 №6 (зі змінами).

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 3. Звіт про виконання плану роботи міської ради за І півріччя 2024 року та затвердження плану роботи міської ради на ІІ півріччя 2024 року.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 4. Про внесення змін до рішення тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 року №4 «Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади на 2024 рік».

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 5. Про створення виконавчого органу – відділу комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області із статусом юридичної особи публічного права.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 6. Про відмову ГУ ДСНС України у Житомирській області у наданні на 2025 рік пільги зі сплати земельного податку підрозділу ДПРЧ-5.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник відділу

економічного розвитку та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 7. Про відмову виробничому підрозділу служби роботи станцій Козятинського регіону у наданні на 2025 рік пільги зі сплати земельного податку на території Андрушівської міської ради.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник відділу

економічного розвитку та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 8. Про відмову виробничому підрозділу служби роботи станцій Коростенського регіону у наданні на 2025 рік пільги зі сплати земельного податку на території Андрушівської міської ради.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник відділу

економічного розвитку та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 9. Про організацію та проведення громадського обговорення проєктів рішень «Про припинення діяльності Мостівської гімназії Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області», «Про припинення діяльності Антопільської гімназії Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області».

Інформує: Світлана Олександрівна Рудюк – 

начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 10. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2024 рік.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 11. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко – 

начальник управління фінансів міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Лінник Л.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Захаркевичу А.І.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Стеценку І.П.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 15. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Рудич Д.Д.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Пилипчуку С.Є.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 17. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Козак Г.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Коновальчуку В.О., Коновальчуку С.О.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Черненку В.Б., Черненко О.І., Черненку С.В., Черненку О.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту с.Антопіль, вул.Транева, 68а.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 21. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Антопіль, вул.Травнева, 68а.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 22. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту с.Антопіль, вул.Миру, 80а.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Городківка, вул.Миру, 16.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Полянському В.Л., Полянській Н.І.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Порскало Н.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування релігійній громаді св.вмч.Димитрія Солунського Житомирсько-Овруцької єпархії УПЦ ПЦУ.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 27. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Городківської сільської ради від 26 квітня 1995 року №6 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 28. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради народних депутатів від 26.10.93 №54 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 29. Про внесення змін до рішення виконкому Андрушівської міської ради від 15.02.1994 року №53 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду СФГ «Шателюк» (с.Волосів, вул.Житомирська, 42).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 31. Про припинення права оренди ПОСП «Надія» та передачу в оренду земельної ділянки ПОСП «Надія», ТОВ «Зарубинецька птахофабрика».

Янчук С.В. повідомила, що в голосуванні участі не буде брати, в зв’язку з конфліктом інтересів.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 32. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок Андрушівської міської ради (в межах та за межами м.Андрушівка) Бердичівського району Житомирської області.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 33. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок Андрушівської міської ради (територія Бровківського старостинського округу) Бердичівського району Житомирської області.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Корнійчуку Д.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 35. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Корольова, 14а, кадастровий номер 1820310100:01:009:0088.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 36. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Лисенко, 34, кадастровий номер 1820310100:01:018:0055.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

          Різне: дільничний офіцер поліції відділу поліцейської діяльності №1 Бердичівського районного відділу поліції ГУНП в Житомирській області, капітан поліції Оксана Огір інформувала про проведену роботу за звітний період на території Андрушівської громади.

Міський голова                                                                        Галина БІЛЕЦЬКА

Секретар ради                                                                         Ольга ПРОКОПЕНКО