Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Протокол №49. Засідання 46 сесії Восьмого скликання від 30.05.2024 р.

30 Травень 2024

Протокол №49. Засідання 46 сесії Восьмого скликання від 30.05.2024 р.

Оригінальний файл з текстом протокол сесії: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л  №49

Сорок шостої сесії                                                                    Восьмого скликання

30.05.2024                                                                                             м. Андрушівка                           

Загальний склад ради       –      26

Усього обрано депутатів  –      26

Присутніх на сесії             –      19  (відомість реєстрації присутніх депутатів на                                         

                                                     сорок шостій сесії додається)

Запрошених                        –     список додається

         Пленарне засідання сорок шостої сесії міської ради восьмого скликання відкрила та вела міський голова Білецька Г.І.          

Протокол сесії вела секретар ради Прокопенко О.В.   

Лічильна комісія працює в складі: Ломберг Ю.О., Янчук С.В., Ольховича С.Й.

         Депутати вшанували хвилиною мовчання пам’ять та героїчний подвиг воїнів та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.   

СЛУХАЛИ:  Про порядок денний сорок шостої сесії:

  1. Про визнання повноважень депутата Андрушівської міської ради          Мельника Є.Л.

Інформує: Жанна Олександрівна Косенко – голова

Андрушівської міської територіальної виборчої комісії

  • Про зміни до складу постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

  • Про закріплення депутата Андрушівської міської ради восьмого скликання за населеним пунктом.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

  • Про внесення змін до Положення Комунальної установи «Трудовий архів» Андрушівської міської ради, затвердивши його в новій редакції.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування

та архітектури міської ради

  • Про закріплення майна на праві оперативного управління за Андрушівською дитячо-юнацькою спортивною школою імені Віталія МОРОЗОВА Андрушівської міської ради.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування

та архітектури міської ради

  • Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єкта комунальної власності нежитлової будівлі  зі складовою частиною об’єкта нерухомого майна, реєстраційний номер 2779430018020, по вул.Шевченка, 1, с.Міньківці  Бердичівського району  Житомирської  області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування

та архітектури міської ради

  • Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єкта комунальної  власності нежитлове приміщення, Аптека №51 зі складовою частиною об’єкта нерухомого майна,  реєстраційний номер 2779386118020, по вул.Київська, 38а, с.Яроповичі  Бердичівського району  Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування

та архітектури міської ради

  • Про затвердження клопотання до Міністерства культури та інформаційної політики України про припинення діяльності шляхом ліквідації філії Андрушівської міської бібліотеки – Лісівська сільська бібліотека.

Інформує: Наталя Іллівна Рудницька – 

начальник відділу культури та туризму міської ради

  • Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради за І квартал 2024 року.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

  1. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2024 рік.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

  1. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства Андрушівської міської ради «Комсервіс» за 1 квартал 2024 року.

Інформує: Олександр Васильович Фесюк – директор

КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

  1. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради  за 1 квартал 2024 року.

Інформує:  Сергій Йосипович Ольхович – в.о. директора

КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради 

  1. Про внесення змін до фінансового плану Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради  на 2024 рік.

Інформує:  Сергій Йосипович Ольхович – в.о. директора

КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради 

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Андрушівської міської територіальної громади за І квартал 2024 року.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко – 

начальник управління фінансів міської ради

  1. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко –  

начальник управління фінансів міської ради

  1. Про надання згоди на укладення Меморандуму про співробітництво з Житомирським військовим інститутом імені С.П.Корольова.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Рудякевичу П.А.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Андросовичу О.М.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Бергілевичу Д.І., Бергілєвичу Є.І.
  4. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Шевелі М.Я.
  5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Гриневич О.М.
  6. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Бєлякову Г.В.
  7. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Закабулі Л.А.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Агрич Г.Ш.
  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Ємцеву І.А.
  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Кравченку Ю.А.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Київська, 9.
  12. Про передачу в постійне користування земельної ділянки Комунальному закладу позашкільної освіти «Будинок дитячої творчості» Андрушівської міської ради.
  13. Про продовження терміну дії оренди земельної ділянки Томашевській Л.Б.
  14. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю)      Гуменюку П.І.
  15. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Койді С.Ю.
  16. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Осадчій Л.В.
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Скрицькому Р.В.
  18. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Рудюку А.А.
  19. Про внесення змін до рішення третьої сесії 5 скликання Гальчинської сільської ради від 31 липня 2006 року «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам».
  20. Про внесення змін до рішення виконкому Андрушівської міської ради від                  20.03.1994 року №85 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».
  21. Про внесення змін до рішення сорок третьої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.03.2024 року №53 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Рудюку П.М.»
  22. Про припинення права оренди та передачу у власність земельної ділянки Гненюк В.С.
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,          вул.Травнева, 67а).
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В.(с.Антопіль, вул.Травнева, 80б).
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль, вул.Травнева, 1а).
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,       вул.Центральна, 1а).
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,       вул.Центральна, 14а).
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,      вул.Центральна, 2а).
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,       вул.Центральна, 14б).
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,          вул.Травнева, 21а).
  31. Про припинення права оренди та передачу в оренду земельної ділянки ПОСП «Надія».
  32. Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Зарубинецька птахофабрика».
  33. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Лисенко, 8/1, кадастровий номер 1820310100:01:011:0083.

ВИРІШИЛИ: Затвердити порядок денний сорок шостої сесії міської ради восьмого скликання:

  1. Про визнання повноважень депутата Андрушівської міської ради          Мельника Є.Л.

Інформує: Жанна Олександрівна Косенко – голова

Андрушівської міської територіальної виборчої комісії

  • Про зміни до складу постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

  • Про закріплення депутата Андрушівської міської ради восьмого скликання за населеним пунктом.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

  • Про внесення змін до Положення Комунальної установи «Трудовий архів» Андрушівської міської ради, затвердивши його в новій редакції.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

  • Про закріплення майна на праві оперативного управління за Андрушівською дитячо-юнацькою спортивною школою імені Віталія МОРОЗОВА Андрушівської міської ради.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

  • Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єкта комунальної власності нежитлової будівлі  зі складовою частиною об’єкта нерухомого майна, реєстраційний номер 2779430018020, по вул.Шевченка, 1, с.Міньківці  Бердичівського району  Житомирської  області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

  • Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єкта комунальної  власності нежитлове приміщення, Аптека №51 зі складовою частиною об’єкта нерухомого майна,  реєстраційний номер 2779386118020, по вул.Київська, 38а, с.Яроповичі  Бердичівського району  Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

  • Про затвердження клопотання до Міністерства культури та інформаційної політики України про припинення діяльності шляхом ліквідації філії Андрушівської міської бібліотеки – Лісівська сільська бібліотека.

Інформує: Наталя Іллівна Рудницька – 

начальник відділу культури та туризму міської ради

  • Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради за І квартал 2024 року.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

  1. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2024 рік.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

  1. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства Андрушівської міської ради «Комсервіс» за 1 квартал 2024 року.

Інформує: Олександр Васильович Фесюк – директор

КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

  1. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради  за 1 квартал 2024 року.

Інформує:  Сергій Йосипович Ольхович – в.о. директора

КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради 

  1. Про внесення змін до фінансового плану Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради  на 2024 рік.

Інформує:  Сергій Йосипович Ольхович – в.о. директора

КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради 

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Андрушівської міської територіальної громади за І квартал 2024 року.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко – 

начальник управління фінансів міської ради

  1. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко –  

начальник управління фінансів міської ради

  1. Про надання згоди на укладення Меморандуму про співробітництво з Житомирським військовим інститутом імені С.П.Корольова.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Рудякевичу П.А.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Андросовичу О.М.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Бергілевичу Д.І., Бергілєвичу Є.І.
  4. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Шевелі М.Я.
  5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Гриневич О.М.
  6. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Бєлякову Г.В.
  7. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Закабулі Л.А.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Агрич Г.Ш.
  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Ємцеву І.А.
  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Кравченку Ю.А.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Київська, 9.
  12. Про передачу в постійне користування земельної ділянки Комунальному закладу позашкільної освіти «Будинок дитячої творчості» Андрушівської міської ради.
  13. Про продовження терміну дії оренди земельної ділянки Томашевській Л.Б.
  14. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю)      Гуменюку П.І.
  15. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Койді С.Ю.
  16. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Осадчій Л.В.
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Скрицькому Р.В.
  18. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Рудюку А.А.
  19. Про внесення змін до рішення третьої сесії 5 скликання Гальчинської сільської ради від 31 липня 2006 року «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам».
  20. Про внесення змін до рішення виконкому Андрушівської міської ради від                  20.03.1994 року №85 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».
  21. Про внесення змін до рішення сорок третьої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.03.2024 року №53 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Рудюку П.М.»
  22. Про припинення права оренди та передачу у власність земельної ділянки Гненюк В.С.
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,          вул.Травнева, 67а).
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В.(с.Антопіль, вул.Травнева, 80б).
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль, вул.Травнева, 1а).
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,       вул.Центральна, 1а).
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,       вул.Центральна, 14а).
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,      вул.Центральна, 2а).
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,       вул.Центральна, 14б).
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,          вул.Травнева, 21а).
  31. Про припинення права оренди та передачу в оренду земельної ділянки ПОСП «Надія».
  32. Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Зарубинецька птахофабрика».
  33. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Лисенко, 8/1, кадастровий номер 1820310100:01:011:0083.

Результати голосування:      «за» –18        «проти» – 0      «утр» – 0

СЛУХАЛИ: 1. Про визнання повноважень депутата Андрушівської міської ради          Мельника Є.Л.

Інформує: Жанна Олександрівна Косенко – голова

Андрушівської міської територіальної виборчої комісії

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 2. Про зміни до складу постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 3. Про закріплення депутата Андрушівської міської ради восьмого скликання за населеним пунктом.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 4. Про внесення змін до Положення Комунальної установи «Трудовий архів» Андрушівської міської ради, затвердивши його в новій редакції.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 5. Про закріплення майна на праві оперативного управління за Андрушівською дитячо-юнацькою спортивною школою імені Віталія МОРОЗОВА Андрушівської міської ради.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 6. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єкта комунальної власності нежитлової будівлі  зі складовою частиною об’єкта нерухомого майна, реєстраційний номер 2779430018020, по вул.Шевченка, 1, с.Міньківці  Бердичівського району  Житомирської  області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 7. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єкта комунальної  власності нежитлове приміщення, Аптека №51 зі складовою частиною об’єкта нерухомого майна,  реєстраційний номер 2779386118020, по вул.Київська, 38а, с.Яроповичі  Бердичівського району  Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 8. Про затвердження клопотання до Міністерства культури та інформаційної політики України про припинення діяльності шляхом ліквідації філії Андрушівської міської бібліотеки – Лісівська сільська бібліотека.

Інформує: Наталя Іллівна Рудницька – 

начальник відділу культури та туризму міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 9. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради за І квартал 2024 року.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 10. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2024 рік.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 11. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства Андрушівської міської ради «Комсервіс» за 1 квартал 2024 року.

Інформує: Олександр Васильович Фесюк – директор

КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 12. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради  за 1 квартал 2024 року.

Інформує:  Сергій Йосипович Ольхович – в.о. директора

КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради 

Ольхович С.Й. повідомив, що в голосуванні участі не буде брати, в зв’язку з конфліктом інтересів.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 13. Про внесення змін до фінансового плану Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради  на 2024 рік.

Інформує:  Сергій Йосипович Ольхович – в.о. директора

КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради 

Ольхович С.Й. повідомив, що в голосуванні участі не буде брати, в зв’язку з конфліктом інтересів.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 14. Про затвердження звіту про виконання бюджету Андрушівської міської територіальної громади за І квартал 2024 року.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко – 

начальник управління фінансів міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 15. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко –  

начальник управління фінансів міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 16. Про надання згоди на укладення Меморандуму про співробітництво з Житомирським військовим інститутом імені С.П.Корольова.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко – секретар ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Рудякевичу П.А.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Андросовичу О.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Бергілевичу Д.І., Бергілєвичу Є.І.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Шевелі М.Я.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 21. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Гриневич О.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 22. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Бєлякову Г.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 23. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Закабулі Л.А.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 24. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Агрич Г.Ш.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 25. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Ємцеву І.А.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 26. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Кравченку Ю.А.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Київська, 9.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 28. Про передачу в постійне користування земельної ділянки Комунальному закладу позашкільної освіти «Будинок дитячої творчості» Андрушівської міської ради.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 29. Про продовження терміну дії оренди земельної ділянки Томашевській Л.Б.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 30. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю)      Гуменюку П.І.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 31. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Койді С.Ю.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 32. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Осадчій Л.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Скрицькому Р.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Рудюку А.А.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 35. Про внесення змін до рішення третьої сесії 5 скликання Гальчинської сільської ради від 31 липня 2006 року «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 36. Про внесення змін до рішення виконкому Андрушівської міської ради від 20.03.1994 року №85 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 37. Про внесення змін до рішення сорок третьої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.03.2024 року №53 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Рудюку П.М.».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 38. Про припинення права оренди та передачу у власність земельної ділянки Гненюк В.С.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,          вул.Травнева, 67а).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В.(с.Антопіль, вул.Травнева, 80б).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль, вул.Травнева, 1а).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,       вул.Центральна, 1а).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,       вул.Центральна, 14а).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,      вул.Центральна, 2а).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 45. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,       вул.Центральна, 14б).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 46. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду ФОП Кучеренку Я.В. (с.Антопіль,          вул.Травнева, 21а).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 47. Про припинення права оренди та передачу в оренду земельної ділянки ПОСП «Надія».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 48. Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Зарубинецька птахофабрика».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 49. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Лисенко, 8/1, кадастровий номер 1820310100:01:011:0083.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

Міський голова                                                                   Галина БІЛЕЦЬКА

Секретар ради                                                                     Ольга ПРОКОПЕНКО