Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Протокол №46. Засідання 43 сесії Восьмого скликання від 29.03.2024 р.

29 Березень 2024

Протокол №46. Засідання 43 сесії Восьмого скликання від 29.03.2024 р.

Оригінальний файл з текстом протокол сесії: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л  №46

Сорок третьої сесії                                                                        Восьмого скликання

29.03.2024                                                                                             м. Андрушівка                           

Загальний склад ради       –      26

Усього обрано депутатів  –      25

Присутніх на сесії             –      15  (відомість реєстрації присутніх депутатів на                                         

                                                     сорок третій сесії додається)

Запрошених                        –     список додається

         Пленарне засідання сорок третьої сесії міської ради восьмого скликання відкрила та вела міський голова Білецька Г.І.          

Протокол сесії вела секретар ради Прокопенко О.В.   

СЛУХАЛИ:  Про обрання члена лічильної комісії.

Головуюча повідомила, що лічильна комісія працює не в повному складі. Депутат Янчук Світлана Олександрівна, член лічильної комісії – відсутня. Які будуть пропозиції?

ВИСТУПИЛИ: Депутат Пашинська Т.В. внесла пропозицію обрати членом лічильної комісії Рудюк Світлану Олександрівну.

ВИРІШИЛИ: Обрати членом лічильної комісії Рудюк С.О.

Результати голосування:      «за» – 15       «проти» – 0      «утр» – 0

         Депутати вшанували хвилиною мовчання пам’ять та героїчний подвиг воїнів та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.   

Указами Президента України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено військовослужбовців Андрушівської територіальної громади, посмертно: солдата ДАНЧЕВСЬКОГО Олега Анатолійовича, солдата ЛОНСЬКОГО Олега Анатолійовича, старшого сержанта ШЕВЧУКА Олександра Миколайовича, старшого солдата ШКРОБА Анатолія Олександровича, лейтенанта ГОРЕЦЬКОГО Олега Петровича.

Міським головою Галиною Білецькою та начальником першого відділу Бердичівського районного ТЦК та соціальної підтримки підполковником Андрієм Беспаловим вручено нагороди рідним загиблих.

СЛУХАЛИ:  Про порядок денний сорок третьої сесії:

  1. Про внесення змін до рішення тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2024 рік» (зі змінами).

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник

відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради

  • Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб`єктами господарювання на території Андрушівської міської територіальної громади.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник

відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради

  • Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні будівлі гаража по вулиці Київській, 32в у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

  • Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні громадського будинку з господарськими спорудами по вулиці Київській, 88 у місті Андрушівка Бердичівського району  Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова

  • Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні нежитлової будівлі, міні котельні по вулиці Садовій, 11а у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова

  • Про надання дозволу Андрушівській дитячо-юнацькій спортивній школі імені Віталія МОРОЗОВА Андрушівської міської ради на об’єднання об’єктів  нерухомого майна.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова

  • Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади електричного скутера.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова

  • Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2024 рік.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

  • Про внесення змін до фінансового плану Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» на 2024 рік.

Інформує: Олександр Васильович Фесюк –

директор КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

  1. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко – 

начальник управління фінансів міської ради

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Гайдамаці І.І.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Мацюку В.І.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Яворській Т.В.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Пастовенській В.О.
  5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Броніцькій О.І.
  6. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Голубовській М.М.
  7. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Гладуну Є.К.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Соколівській Н.В.
  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Грачову Ю.О.
  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Олексюк Т.Г.
  11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Тихоновій Г.О.
  12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою що- до встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Захаркевич Ю.Й., Рокіцькій О.В.
  13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Бровки Перші, вул.І.Франка, 10).
  14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Зарубинці, вул.Центральна, 72).
  15. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Лісівка, вул.Центральна, 48).
  16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Любимівка, вул.Центральна, 61).
  17. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Мостове, вул.Окунєва, 17).
  18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Ярешки, вул.Соборна, 52).
  19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Лебединці, вул.Центральна, 15).
  20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 1820380800:03:000:0065.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Мостове, вул.Окунєва, 1а.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Волосів, вул.Кооперативна, 1.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Павелки, вул.Центральна, 1.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Кур’яті З.М., Андрійчуку І.М.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Креденцер Л.А, Креденцеру М.І., Креденцеру В.М., Креденцеру А.М., Креденцеру Я.М.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок та передачу в постійне користування Мостівській гімназії.
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Табун Л.М.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Крошку О.Г.
  29. Про припинення права оренди та передачу в оренду земельної ділянки Банніковій А.І.
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду АТ «Андрушівське» в м.Андрушівка, вул.Мирна, 11.
  31. Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 25.02.2022 року №47 (зі змінами) «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду СФГ «Шателюк».
  32. Про внесення змін до рішення виконкому Мостівської сільської ради №10 від 22.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність».
  33. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бровківської сільської ради від 20 лютого 1996 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».
  34. Про внесення змін до рішення виконкому Мостівської сільської ради №10 від 22.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність» щодо    Соколова В.М.
  35. Про внесення змін до рішення виконкому Мостівської сільської ради №10 від 22.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність» щодо    Соколової А.М.
  36. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Волосівської сільської ради від 27 травня 1996 року №16 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».
  37. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради від 30.06.1995 року №26 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».
  38. Про внесення змін до рішення сорок другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.02.2023 року №31 «Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Агрохолдинг «Хортиця».
  39. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 1820384000:04:000:0294.
  40. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «УКР-АГРО РТ» кадастровий номер 1820380800:01:004:0096.
  41. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «УКР-АГРО РТ» кадастровий номер 1820380800:02:002:0150.
  42. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду СФГ «Шевченківське».
  43. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Рудюку П.М.
  44. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Бистрицькому В.А.
  • Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю)     Кондратюк В.В.
  • Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю) Гальосі В.П.
  • Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності в с.Городківка, вул.Миру, 16.
  • Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Скрицькому Р.В.

ВИРІШИЛИ: Затвердити порядок денний сорок третьої сесії міської ради восьмого скликання:

  1. Про внесення змін до рішення тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2024 рік» (зі змінами).

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник

відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради

  • Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб`єктами господарювання на території Андрушівської міської територіальної громади.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник

відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради

  • Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні будівлі гаража по вулиці Київ-ській, 32в у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

  • Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні громадського будинку з господарськими спорудами по вулиці Київській, 88 у місті Андрушівка Бердичівського району  Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова

  • Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні нежитлової будівлі, міні котельні по вулиці Садовій, 11а у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова

  • Про надання дозволу Андрушівській дитячо-юнацькій спортивній школі імені Віталія МОРОЗОВА Андрушівської міської ради на об’єднання об’єктів  нерухомого майна.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова

  • Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади електричного скутера.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова

  • Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2024 рік.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

  • Про внесення змін до фінансового плану Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» на 2024 рік.

Інформує: Олександр Васильович Фесюк –

директор КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

  1. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко – 

начальник управління фінансів міської ради

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Гайдамаці І.І.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Мацюку В.І.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Яворській Т.В.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Пастовенській В.О.
  5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Броніцькій О.І.
  6. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Голубовській М.М.
  7. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Гладуну Є.К.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Соколівській Н.В.
  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Грачову Ю.О.
  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Олексюк Т.Г.
  11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Тихоновій Г.О.
  12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою що-до встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Захаркевич Ю.Й., Рокіцькій О.В.
  13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Бровки Перші, вул.І.Франка, 10).
  14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Зарубинці, вул.Центральна, 72).
  15. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Лісівка, вул.Центральна, 48).
  16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Любимівка, вул.Центральна, 61).
  17. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Мостове, вул.Окунєва, 17).
  18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Ярешки, вул.Соборна, 52).
  19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Лебединці, вул.Центральна, 15).
  20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 1820380800:03:000:0065.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Мостове, вул.Окунєва, 1а.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Волосів, вул.Кооперативна, 1.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Павелки, вул.Центральна, 1.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Кур’яті З.М., Андрійчуку І.М.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Креденцер Л.А, Креденцеру М.І., Креденцеру В.М., Креденцеру А.М., Креденцеру Я.М.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок та передачу в постійне користування Мостівській гімназії.
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Табун Л.М.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Крошку О.Г.
  29. Про припинення права оренди та передачу в оренду земельної ділянки Банніковій А.І.
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду АТ «Андрушівське» в м.Андрушівка, вул.Мирна, 11.
  31. Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 25.02.2022 року №47 (зі змінами) «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду СФГ «Шателюк».
  32. Про внесення змін до рішення виконкому Мостівської сільської ради №10 від 22.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність».
  33. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бровківської сільської ради від 20 лютого 1996 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».
  34. Про внесення змін до рішення виконкому Мостівської сільської ради №10 від 22.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність» щодо    Соколова В.М.
  35. Про внесення змін до рішення виконкому Мостівської сільської ради №10 від 22.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність» щодо   Соколової А.М.
  36. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Волосівської сільської ради від 27 травня 1996 року №16 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».
  37. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради від 30.06.1995 року №26 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».
  38. Про внесення змін до рішення сорок другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.02.2023 року №31 «Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Агрохолдинг «Хортиця».
  39. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 1820384000:04:000:0294.
  40. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «УКР-АГРО РТ» кадастровий номер 1820380800:01:004:0096.
  • Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «УКР-АГРО РТ» кадастровий номер 1820380800:02:002:0150.
  • Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду СФГ «Шевченківське».
  • Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Рудюку П.М.
  • Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Бистрицькому В.А.
  • Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю)     Кондратюк В.В.
  • Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю) Гальосі В.П.
  • Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності в с.Городківка, вул.Миру, 16.
  • Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Скрицькому Р.В.

Результати голосування:      «за» –15        «проти» – 0      «утр» – 0

СЛУХАЛИ: 1. Про внесення змін до рішення тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2024 рік» (зі змінами).

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник

відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 2. Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб`єктами господарювання на території Андрушівської міської територіальної громади.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук – начальник

відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 3. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні будівлі гаража по вулиці Київській, 32в у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 4. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні громадського будинку з господарськими спорудами по вулиці Київській, 88 у місті Андрушівка Бердичівського району  Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 5. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні нежитлової будівлі, міні котельні по вулиці Садовій, 11а у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 6. Про надання дозволу Андрушівській дитячо-юнацькій спортивній школі імені Віталія МОРОЗОВА Андрушівської міської ради на об’єднання об’єктів  нерухомого майна.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 7. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади електричного скутера.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова – начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 8. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2024 рік.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 9. Про внесення змін до фінансового плану Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» на 2024 рік.

Інформує: Олександр Васильович Фесюк –

директор КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 10. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко – 

начальник управління фінансів міської ради

Депутат Ольхович С.Й. повідомив, що участі в голосуванні не бере у зв’язку з конфліктом інтересів.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

Земельні питання інформує Наталія Михайлівна Байбула.

СЛУХАЛИ: 11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Гайдамаці І.І.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Мацюку В.І.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Яворській Т.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Пастовенській В.О.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 15. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Броніцькій О.І.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Голубовській М.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 17. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Гладуну Є.К.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Соколівській Н.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Грачову Ю.О.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Олексюк Т.Г.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 21. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Тихоновій Г.О.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 22. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Захаркевич Ю.Й., Рокіцькій О.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 23. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Бровки Перші, вул.І.Франка, 10).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 24. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Зарубинці, вул.Центральна, 72).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 25. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Лісівка, вул.Центральна, 48).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 26. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Любимівка, вул.Центральна, 61).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Мостове, вул.Окунєва, 17).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 28. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Ярешки, вул.Соборна, 52).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 29. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Лебединці, вул.Центральна, 15).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 30. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 1820380800:03:000:0065.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Мостове, вул.Окунєва, 1а.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Волосів, вул.Кооперативна, 1.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Павелки, вул.Центральна, 1.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Кур’яті З.М., Андрійчуку І.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Креденцер Л.А, Креденцеру М.І., Креденцеру В.М., Креденцеру А.М., Креденцеру Я.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок та передачу в постійне користування Мостівській гімназії.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Табун Л.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Крошку О.Г.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 39. Про припинення права оренди та передачу в оренду земельної ділянки Банніковій А.І.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду АТ «Андрушівське» в м.Андрушівка, вул.Мирна, 11.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 41. Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 25.02.2022 року №47 (зі змінами) «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду СФГ «Шателюк».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 42. Про внесення змін до рішення виконкому Мостівської сільської ради №10 від 22.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 43. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бровківської сільської ради від 20 лютого 1996 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)                       

Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 44. Про внесення змін до рішення виконкому Мостівської сільської ради №10 від 22.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність» щодо    Соколова В.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 45. Про внесення змін до рішення виконкому Мостівської сільської ради №10 від 22.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність» щодо   Соколової А.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 46. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Волосівської сільської ради від 27 травня 1996 року №16 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 47. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради від 30.06.1995 року №26 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 48. Про внесення змін до рішення сорок другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.02.2023 року №31 «Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Агрохолдинг «Хортиця».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 49. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 1820384000:04:000:0294.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 50. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «УКР-АГРО РТ» кадастровий номер 1820380800:01:004:0096.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 51. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «УКР-АГРО РТ» кадастровий номер 1820380800:02:002:0150.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 52. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду СФГ «Шевченківське».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 53. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Рудюку П.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 54. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Бистрицькому В.А.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 55. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю)     Кондратюк В.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 56. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю) Гальосі В.П.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 57. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності в с.Городківка, вул.Миру, 16.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Скрицькому Р.В.

ВИРІШИЛИ: Рішення не прийнято.

                                         (проєкт рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

Міський голова                                                                   Галина БІЛЕЦЬКА

Секретар ради                                                                     Ольга ПРОКОПЕНКО