Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Протокол №2 спільного засідання постійних комісій

18 Листопад 2020

Протокол №2 спільного засідання постійних комісій

Оригінальний файл з текстом протоколу постійної комісії: Завантажити текст


від 18 листопада 2020 року

ПРИСУТНІ: Гальоса В.П., Лапченко В. С., Святюк Є. П., Мельник О. В., Сушко М. Г., Ольхович С. Й., Ткаченко Д. В., Ананченко Л. П. , Гулий А. В., Дущенко В.В., Завадський А. Ф., Мельник Н.І., Опанасюк С. Л., Рудюк П.М., Бойко В. І., Пашинська Т.В., Сілецька Л. П., Цап М.В., Ющинський Ю.В., Козак А.В.,  Марценюк С.М., Осадчий О.В., Савенко О.Ю.

ЗАПРОШЕНІ:

  • Білецька Галина Іванівна – голова міської ради
  • Прокопенко Ольга Василівна – секретар міської ради
  • Горкун Володимир Іванович – кандидат на посаду заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрушівської  міської ради восьмого скликання
  • Демченко Сергій Дмитрович – кандидат на посаду заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрушівської  міської ради восьмого скликання
  • Михайловський Святослав Анатолійович – кандидат на посаду керуючого справами виконавчого комітету Андрушівської  міської ради восьмого скликання
  • Осадчий Олег Васильович – кандидат на посаду секретаря  виконавчого комітету Андрушівської  міської ради восьмого скликання.

СЛУХАЛИ: Про обрання головуючого на засіданні та секретаря засідання.

ВИСТУПИЛИ: Ткаченко Д.В. запропонував обрати головуючого спільним засіданням постійних комісій Рудюка П.М., а секретарем:  Мельника О.В. – секретаря постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

ВИРІШИЛИ : Обрати головуючим на спільному засіданні  – Рудюка Петра Миколайовича, голову постійної комісії з  питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, секретарем:  Мельника Олександра Вадимовича – секретаря постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Одноголосно

СЛУХАЛИ: Про порядок денний постійних комісій.

ВИРІШИЛИ : Затвердити такий порядок денний комісій:

  1. Про утворення виконавчого комітету  ради та затвердження його кількісного складу.
  2. Про затвердження  структури апарату ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради.
  3. Про погодження кандидатури на посаду заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрушівської  міської ради восьмого скликання.
  4. Про погодження кандидатури на посаду заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрушівської  міської ради восьмого скликання.
  5. Про погодження кандидатури на посаду керуючого справами виконавчого комітету Андрушівської  міської ради восьмого скликання.
  6. Про погодження кандидатури на посаду секретаря  виконавчого комітету Андрушівської  міської ради восьмого скликання

                              Інформує: Галина Білецька – міський голова

Одноголосно

СЛУХАЛИ:  1. Про утворення виконавчого комітету  ради та затвердження його кількісного складу.

                              Інформує: Галина Білецька – міський голова

ВИСТУПИЛИ: Савенко О.Ю.

Згідно чинного законодавства, старости входять до складу виконкому  за посадою. Ще старости не призначені. Скільки їх буде – не знаємо. Так, всі структурні підрозділи мають входити до виконкому. Однак, ми не можемо зараз знати кількісний склад. Тому , пропоную перенести дане питання на слідуюче  пленарне засідання до прийняття закону 3651-д. На даний час діє виконком міської ради.

Бойко В.І. 

Я підтримую депутата Савенка О.Ю. Юридично – міської громади  немає. Пропоную питання 4,5,6 перенести на наступне засідання. Виконком міської ради професійно обраний, може виконувати свою роботу. Давайте не наламаєм дров. Не затверджувати 143 чоловіки. Краще внести зміни і добавити потім.

ВИРІШИЛИ : Рекомендувати сесії ради внести зміни утворити виконавчий комітет та затвердити його кількісний склад.

«За» – 19, «Утримався» – 3, «Проти»- 2

СЛУХАЛИ:  2. Про затвердження  структури апарату ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради ради.

                              Інформує: Галина Білецька – міський голова

ВИСТУПИЛИ:Савенко О.Ю.

В нашій структурі передбачено 2 заступники з питань діяльності виконавчих органів.  Це неправильно. Один із заступників має бути або першим, або з інших питань.Секретар і керуючий справами це має бути одна посада. Чому дві посади? Багато питань по структурних підрозділах, тер центру, прибиральниках.

Бойко В.І.

Знову ж наголошую, перенесіть ці питання на наступне засідання. Нехай ці питання допрацює бюджетна комісія разом з відділом фінансів. Надходження буде менше. Хто вам сказав, що сільські голови звільнені? Обрався тільки міський голова.

Марценюк С.М.

Дана структура робилася не для громади, а під конкретних людей. Фінансування буде протягуватися на бюджетній комісії на 143 чоловіки. Це буде в межах 33 млн. Шановні, що ви будете тут робити через пів року? Де ми будемо брати кошти на медицину?

Рудюк П.М.

При формуванні бюджету ми будемо вносити зміни і поправки.

Ткаченко Д.В.

Штат чималий, але треба починати працювати. Я думаю, що буде рахуватися кожна копійка. Лишня людина не зайде. Будемо виважено підходити до цих питань.

ВИРІШИЛИ : Рекомендувати сесії ради затверддити  структуру апарату ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради ради.

«За» – 17, «Утримався» – 5, «Проти»- 1(Бойко вийшов)

СЛУХАЛИ:  3. Про погодження кандидатури на посаду заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрушівської  міської ради восьмого скликання.

                              Інформує: Галина Білецька – міський голова ВИСТУПИЛИ:Савенко О.Ю.

Знову вертаюсь до питання заступників. Не може бути 2 заступники з питань діяльності виконавчих органів.  По структурі у вас заступник з гуманітарних питань. Назвіть його так в рішенні. Так само, як керуючий справами та секретар. Немає секретаря, є керуючий, який виконує роботу секретаря.

Білецька Г.І.

Немає жодної примірної структури міської ради. Хто, як бачить роботу ради, таку затверджує структуру. Це наше право.

ВИРІШИЛИ : Рекомендувати сесії ради затвердити Горкуна В.І. на посаду заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрушівської  міської ради восьмого скликання.

«За» – 19, «Утримався» – 1, «Проти»- 3

СЛУХАЛИ:  4. Про погодження кандидатури на посаду заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрушівської  міської ради восьмого скликання.

                              Інформує: Галина Білецька – міський голова

ВИРІШИЛИ : Рекомендувати сесії ради затвердити Демченка С.Д. на посаду заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрушівської  міської ради восьмого скликання.

«За» – 17, «Утримався» – 2, «Проти»- 3

СЛУХАЛИ:  5. Про погодження кандидатури на посаду керуючого справами виконавчого комітету Андрушівської  міської ради восьмого скликання.

                              Інформує: Галина Білецька – міський голова

ВИРІШИЛИ : Рекомендувати сесії ради затвердити Михайловського С.А. на посаду керуючого справами виконавчого комітету Андрушівської  міської ради восьмого скликання.

«За» – 20, «Утримався» – 3, «Проти»- 0

СЛУХАЛИ: 6. Про погодження кандидатури на посаду секретаря  виконавчого комітету Андрушівської  міської ради восьмого скликання

                              Інформує: Галина Білецька – міський голова

ВИСТУПИЛИ: Осадчий О.В.

В зв’язку з конфліктом інтересів – я не беру участі в голосування.

ВИРІШИЛИ : Рекомендувати сесії ради затвердити Осадчого О.В. на посаду секретаря  виконавчого комітету Андрушівської  міської ради восьмого скликання

«За» – 15, «Утримався» – 6, «Проти»- 1 (Осадчий О.В. не голосував)

Голова  комісії — П.М.РУДЮК

Голова  комісії — Д.В.ТКАЧЕНКО

Голова  комісії — Ю.В.ЮЩИНСЬКИЙ

Голова  комісії — О.Ю.САВЕНКО

Секретар засідання — О.В.МЕЛЬНИК