Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №98 від 20.05.2022 р. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень

20 Травень 2022

Рішення №98 від 20.05.2022 р. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 20 травня 2022 року

№98

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень

Керуючись ст.33, ст.40, ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 р.  № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, Положенням з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Андрушівської міської ради затвердженого розпорядженням міського голови Андрушівської міської ради від 25 березня 2021 р. №49-ОД та  розглянувши акти обстеження зелених насаджень, виконком Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Надати дозвіл на видалення зелених насаджень у загальній кількості 31(тридцять один) дерева, а саме:
    1. Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень №49 від 19 травня 2022 року провести видалення дерев в кількості 21(двадцять одна) одиниця, а саме: 8-тополь, 11-акацій, 2- ясени у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та фаутні) в с. Лісівка Бердичівського району Житомирської області (кладовище).
    2. Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень № 50 від 19 травня 2022 року провести видалення дерев в кількості 10 (десять) одиниць, а саме: 2 -верби, 7- акацій, 1- осокір у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та фаутні) в с.Городківка Бердичівського району Житомирської області по вул.Шкільна.
  2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету підготовити ордера на видалення зелених насаджень.
  3. Видалені дерева використати, як дрова,  для  потреб  бюджетних установ міської територіальної громади.
  4. Організацію проведення робіт з видалення зелених насаджень покласти на КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови міської ради з питань діяльності органів виконавчої влади Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА