Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №79 від 19.03.2021 р. Про призначення відповідальної особи за ведення квартирного обліку

19 Березень 2021

Рішення №79 від 19.03.2021 р. Про призначення відповідальної особи за ведення квартирного обліку

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 19 березня 2021 р.

№79

Про призначення відповідальної особи за ведення квартирного обліку

Відповідно до статей 16, 36 Житлового кодексу УРСР, пп.2 п «а» статті 30, статей 40, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 12 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в УРСР, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР та Укрпрофради від 11.12.1984 № 470, та з метою підготовки та попереднього розгляду заяв про взяття на квартирний облік, ведення квартирного обліку, надання житла у виконавчому комітеті Андрушівської міської ради, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Призначити відповідальною особою за ведення квартирного обліку у виконавчому комітеті Андрушівської міської ради головного  спеціаліста відділу комунального майна, містобудування та архітектури апарату міської ради та її виконавчого комітету Самборську Анну Олегівну.
  2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 18 грудня 2020 року № 115 “Про призначення відповідальної особи за ведення квартирного обліку”.
  3. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА