Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №71 від 17.03.2023 р. Про присвоєння номера об’єкту нерухомого майна

17 Березень 2023

Рішення №71 від 17.03.2023 р. Про присвоєння номера об’єкту нерухомого майна

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від  17 березня  2023 р.                                                                                         № 71

Про присвоєння номера об’єкту

нерухомого майна

Керуючись ст. 319, 328, 373, 374, 375, 380, 381, 383  ЦК України, п.11 ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26-3, 26-5 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Порядком присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 липня 2021 р. №690,  розглянувши заяву гр. П.І.П. від 02.03.2023 року  (паспорт ВМ ХХХХ, виданий Андрушівським РВ УМВС в Житомирській області ХХХХХр., реєстраційний номер облікової картки платника податків ХХХХХХХХ)  про присвоєння реквізиту адреси “номер об’єкта”, а саме: номера будинку ХХХ по вул. ХХХХ у селі ХХХХ,  Бердичівського району, Житомирської області, який  знаходиться на земельній ділянці площею 0,25 га., враховуючи витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності №ХХХХХХХ на об’єкт нерухомого майна (земельна ділянка)  рнонм ХХХХХХХ, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № ХХХХХХХ на земельну ділянку кадастровий номер ХХХХХХХХХХ, заслухавши інформацію начальника відділу комунальної власності, містобудування та архітектури про присвоєння реквізиту адреси “номер об’єкта” об’єкту нерухомого майна (житловому будинку), виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

1. Присвоїти реквізит адреси “номер об’єкта” – будинку по вул. ХХХХХ у селі ХХХХХ, який належить гр. П.І.П., а саме:

Україна, Житомирська область, Бердичівський район, село ХХХХХ, Андрушівська міська територіальна громада, вулиця ХХХХХ,  будинок  ХХХ.

2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури (Комінарець А.О.) забезпечити оприлюднення цього рішення про присвоєння адреси на офіційному веб-сайті, внесення інформації про присвоєння адреси об’єкта будівництва до реєстру адрес громади та (у тому числі копію рішення про присвоєння адреси) до Реєстру будівельної діяльності, та спільно із адміністратором відділу з питань надання адміністративних послуг Лободою О.Ю. направити копію даного рішення до відділу реєстру виборців Бердичівської РДА та старості Мостівського старостинського округу для внесення інформації у облікову картку об’єкта погосподарського обліку.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                          Галина БІЛЕЦЬКА