Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №60 від 17.02.2023 р. Про влаштування П.І.П. до інтернатного закладу системи соціального захисту

17 Лютий 2023

Рішення №60 від 17.02.2023 р. Про влаштування П.І.П. до інтернатного закладу системи соціального захисту

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 17 лютого 2023 р.                                                                                       № 60

Про влаштування  П.І.П.

до інтернатного закладу  системи

соціального захисту

          Керуючись ст. 65 Цивільного Кодексу України, ст. 23 Закону України «Про психіатричну допомогу», підпункту 4 пункту «б» частини 1 ст. 34, ст. 40, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 року № 957 «Про затвердження типового положення про психоневрологічний інтернат», Правилами опіки та піклування, затверджених Державним комітетом України у справах сім’ї, молові, Міністерством освіти України,  Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством праці і соціальної політики України 25 травня 1999 року, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 17 червня 1999 року за №387/3688, висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради від 02.02.2023 року щодо доцільності влаштування П.І.П.до інтернатного закладу системи соціального захисту, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

  1. Влаштуватинедієздатну П.І.П., —- року народження, особи з інвалідністю ІІ групи з дитинства, до інтернатного закладу системи соціального захисту.
  2. Затвердити  висновок  про доцільність влаштування недієздатної П.І.П.— року народження, особи з інвалідністю ІІ групи з дитинства, до інтернатного закладу системи соціального захисту.
  3. Направити пакет документів до Управління соціального захисту населення Бердичівської райдержадміністрації  для отримання путівки на влаштування недієздатної гр. П.І.П. до інтернатного закладу системи соціального захисту.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова                                                                              Галина БІЛЕЦЬКА