Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №56 від 19.02.2021 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

19 Лютий 2021

Рішення №56 від 19.02.2021 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

19 лютого 2021 р.

№56

Про взяття на соціальний квартирний облік

Керуючись Житловим кодексом Української РСР, ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву громадянина Кузьмінського Олександра Йосиповича, жителя —— про взяття його на соціальний квартирний облік та надання кімнати для проживання в соціальному гуртожитку, учасника бойових дій, у якого відсутнє житло  на праві власності та на праві користування, згідно протоколу  засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 18.02.2021 року №1     , виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Взяти на соціальний квартирний облік громадянина, який має статус учасника бойових дій Кузьмінського Олександра Йосиповича, склад сім’ї 1 чол.
  2. Спеціалісту, відповідальному за ведення квартирного обліку Ракович Л.Л, внести Кузьмінського  О.Й. до книги обліку осіб, які перебувають у черзі на одержання кімнати в соціальному гуртожитку.
  3. Надати Кузьмінському Олександру Йосиповичу кімнату № 37, житловою площею 10,5 кв.м. у соціальному гуртожитку №2 по вул. Садова,9 в м. Андрушівка на термін його перебування на соціальному квартирному обліку.
  4. Видати ордер на заселення в кімнату № 37, житловою площею 10,5кв.м., соціальний гуртожиток № 2 по вул. Садова, 9 м. Андрушівка, Кузьмінському Олександру Йосиповичу, склад сім’ї 1 чол.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря виконавчого комітету Андрушівської міської ради Осадчого О.В.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА