Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №42 від 27.01.2023 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

27 Січень 2023

Рішення №42 від 27.01.2023 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 27 січня 2023 р.

№42 

Про взяття на соціальний квартирний облік

Відповідно до пп.2 п “а” статті 30, статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ч.1 ст.10,  п.1 ч.1 ст.19  Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», розглянувши заяву громадянина Шевченка О.С. про взяття  на  соціальний квартирний облік, у якого відсутнє житло на праві власності та на праві користування, згідно протоколу засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 25.01.2023 року № 24, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Взяти на соціальний квартирний облік:
    • Шевченка Олега Сергійовича.
  2. Спеціалісту, відповідальному за ведення квартирного обліку Самборській А.О., внести відомості про громадян до  книги обліку осіб, які перебувають у черзі на одержання кімнати в соціальному гуртожитку та не пізніше семи робочих днів від дня прийняття рішення про взяття на соціальний квартирний облік направити письмове повідомлення із зазначенням дати взяття на облік.
  3. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА