Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №40 від 19.02.2021 р. Про затвердження Інструкції з діловодства в апараті Андрушівської міської ради та її виконавчому комітеті, інших виконавчих органах ради

19 Лютий 2021

Рішення №40 від 19.02.2021 р. Про затвердження Інструкції з діловодства в апараті Андрушівської міської ради та її виконавчому комітеті, інших виконавчих органах ради

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від19 лютого 2021 р.

№40

Про затвердження Інструкції з діловодства в апараті Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органах ради

Відповідно до статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 17.01.2018 р. №55 «Деякі питання документування управлінської діяльності», Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях затверджених наказом Міністерства юстиції України 18.06.2015 № 1000/5, з метою впорядкування діловодства у апараті Андрушівської міської ради та її виконавчому комітеті, інших виконавчих органах ради, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Затвердити Інструкцію з діловодства в  апараті  Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органах ради  (далі – Інструкція), що додається.
  2. Ввести в дію Інструкцію з 01.03.2021 року.
  3. Визначити загальний відділ апарату ради та її виконавчого комітету відповідальним підрозділом за ведення діловодства (служба діловодства) та ведення архіву у Андрушівській міській раді.
  4. Керівникам інших виконавчих органів ради призначити відповідальних осіб за організацію діловодства, у посадовій інструкції якої зазначити ці обов’язки.
  5. Керівникам підвідомчих підприємств, установ та організацій Андрушівської міської ради організацію діловодства покласти на структурні підрозділи з діловодства (документаційного забезпечення), загальні відділи, канцелярії тощо або особу, відповідальну за діловодство в установі (секретаря, діловода, тощо).
  6. Заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів, секретарю міської ради, керуючому справами виконавчого комітету, секретарю виконавчого комітету, керівникам відділів, служб та інших виконавчих органів міської ради:
    1. Організувати вивчення Інструкції працівниками підпорядкованих структурних підрозділів та інших виконавчих органів міської ради.
    2. Забезпечити дотримання вимог Інструкції.
  7. Відділу інформаційних технологій та інформації забезпечити оприлюднення Інструкції у встановленому порядку.
  8. Посадовим особам Андрушівської міської ради неухильно дотримуватися вимог даної Інструкції у своїй службовій діяльності.
  9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Михайловського С.А.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальному файлі рішення, доступному по посиланню вище.