Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №287 від 14.12.2021 р. Про стан вчинення нотаріальних дій

14 Грудень 2021

Рішення №287 від 14.12.2021 р. Про стан вчинення нотаріальних дій

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 14 грудня 2021 р.

№287

Про стан вчинення нотаріальних дій

Відповідно до ч. 3 ст. 245 Цивільного кодексу України, підпункту 5 пункту “б” частини 1 статті 38, статей 40, 52, 541 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 37, п.4 ч.2 ст. 40 Закону України «Про нотаріат», Порядку вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 11.11.2011 № 3306\5, заслухавши інформацію секретаря виконавчого комітету Андрушівської міської ради Осадчого О.В. про здійснення, відповідно до закону, нотаріальних дій на території сіл Андрушівської міської територіальної громади, з метою покращення вчинення нотаріальних дій на території сіл Андрушівської міської територіальної громади, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Інформацію секретаря виконавчого комітету Андрушівської міської ради Осадчого О.В. про здійснення відповідно до закону нотаріальних дій на території сіл Андрушівської міської територіальної громади, прийняти до відома.
  2. Відділу організаційно-кадрового забезпечення організувати навчання старост старостинських округів Андрушівської міської територіальної громади з питання вчинення нотаріальних дій.
  3.  Старостам уповноваженим на вчинення нотаріальних дій здійснювати у межах визначених законодавством:
    • вжиття заходів щодо охорони спадкового майна;
    • посвідчення заповітів (крім секретних);
    • видача дублікатів посвідчених ними документів;
    • засвідчення вірність копій (фотокопій) документів і виписок з них;
    • засвідчення справжності підпису на документах;
    • посвідчення довіреності особи, яка проживає у населеному пункті, де немає нотаріусів, крім довіреностей на право розпорядження нерухомим майном, довіреностей на управління і розпорядження корпоративними правами та довіреностей на користування і розпорядження транспортними засобами.
  4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА