Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №25 від 21.01.2022 р. Про затвердження паспортів автобусних маршрутів регулярних перевезень

21 Січень 2022

Рішення №25 від 21.01.2022 р. Про затвердження паспортів автобусних маршрутів регулярних перевезень

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21 січня 2022 р.

№25

Про затвердження паспортів автобусних маршрутів регулярних перевезень

Керуючись п.10 ст.30, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про автомобільний транспорт», Постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 року №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», наказом Міністерства Інфраструктури України від 15.07.2013 року №480 «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом», наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.05.2010 року №278 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження паспорта автобусного маршруту», з метою упорядкування та вдосконалення автобусної мережі, впорядкування руху автобусних маршрутів загального користування по території Андрушівської міської територіальної громади, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Затвердити паспорти автобусних маршрутів регулярних перевезень, що додаються.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА