Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №207 від 18.08.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

18 Серпень 2021

Рішення №207 від 18.08.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 18 серпня 2021 р.

№207

Про присвоєння адреси  об’єкту нерухомого майна

Керуючись статтями  328, 331, 373, 374, 375, 380, 381, 383 ЦК України, пп.11 п. “а” ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26-3 , ч.3, 4, 5 ст. 26-5 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Порядком присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 липня 2021 р. № 690, розглянувши заяву гр. Кучеренка Валерія Олександровича і.п.н. ——, від 13.08.2021 року про присвоєння адреси будинку по вул.—-  у селі Антопіль Бердичівського району Житомирської області, який знаходиться на земельній ділянці площею 0,10 га. по вул. —– у селі Антопіль, Житомирської області, кадастровий номер —–, технічний паспорт на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вул. —- у селі Антопіль, Житомирської області, який належить Кучеренку В.О., враховуючи той факт, що відповідно до закону не подано копія документа, що дає право на виконання будівельних робіт, – у разі подання заяви про присвоєння адреси щодо об’єкта будівництва, чи копія документа, що засвідчує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта, – у разі подання заяви про присвоєння адреси щодо закінченого будівництвом об’єкта (неповний пакет документів),  виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Відмовити Кучеренку Валерію Олександровичу в присвоєнні адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, який розташований на земельній ділянці № —-, у селі Антопіль Бердичівського району Житомирської області, кадастровий номер ——, через те, що подано неповний пакет документів (пункту 1 частини 15 ст. 26-3 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”).
  2. Після усунення причин, що були підставою для відмови у зміні адреси щодо закінченого будівництвом об’єкта, заявник може повторно подати документи для зміни адреси.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА