Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №202 від 18.08.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

18 Серпень 2021

Рішення №202 від 18.08.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 18 серпня 2021

№ 202

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

Керуючись ст. 319, 328, 367, 373, 374, 375, 380, 381, 383  ЦК України, пп.11 ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26-3 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Порядком присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 липня 2021 р. № 690, розглянувши заяви Сушко Віталія Анатолійовича та Сушко Надії Григорівни про присвоєння адреси новоствореним об’єктам нерухомого майна, які утворилися у результаті поділу нерухомого майна (житлового будинку) за адресою: вул. —–, с.Гальчин, Бердичівський район, Житомирська область, враховуючи частини 12, 15 статті 263 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” та те, що заявниками не подано реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (у разі якщо право власності на об’єкт зареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно),  документ, що посвідчує право власності на об’єкт нерухомого майна до його поділу (у разі, якщо право власності на об’єкт не зареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно), технічні паспорти на новостворені об’єкти нерухомого майна (не повний пакет документів), не засвідчили копії документів, які подаються для зміни адреси об’єкта нерухомого майна у разі поділу, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Відмовити Сушко Віталію Анатолійовичу та Сушко Надії Григорівні в присвоєнні адреси новим об’єктам нерухомого майна, через те, що подано неповний пакет документів (пункту 1 частини 15 ст. 26-3 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”).
  2. Після усунення причин, що були підставою для відмови у зміні адреси щодо закінченого будівництвом об’єкта, заявник може повторно подати документи для зміни адреси.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА