Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №173 від 17.06.2021 р. Про присвоєння поштових адрес земельним ділянкам

17 Червень 2021

Рішення №173 від 17.06.2021 р. Про присвоєння поштових адрес земельним ділянкам

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 17 червня 2021 р.

№173

Про присвоєння поштових адрес земельним ділянкам

Керуючись ст. 327, ст. 374, ст. 375 ЦК України, ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна, найменування або перейменування вулиць, провулків, проїздів, скверів, парків, заслухавши інформацію старости села Лебединці, з метою присвоєння поштових адрес вільним земельним ділянкам по вул. Центральній та вул. Комарова у селі Лебединці, Бердичівського району, Житомирської області, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Присвоїти поштову адресу вільній земельній ділянці, яка розміщена між садибою № 27 та садибою № 31 по вулиці Центральній у селі Лебединці:
    Україна, Житомирська область, Бердичівський район, село Лебединці, вулиця Центральна, номер 29.
  2. Присвоїти поштову адресу вільній земельній ділянці, яка розміщена між садибою № 3 та садибою № 7 по вулиці Комарова у селі Лебединці:
    Україна, Житомирська область, Бердичівський район, село Лебединці, вулиця Комарова, номер 5.
  3. Начальнику відділу комунальної власності, містобудування та архітектури забезпечити внесення інформації про присвоєння адреси об’єкту будівництва до реєстру адрес, який ведеться відповідно до Положення про містобудівний кадастр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 559.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА