Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №160 від 17.06.2021 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

17 Червень 2021

Рішення №160 від 17.06.2021 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 17 червня  2021 р.

№160

Про взяття на соціальний квартирний облік

Відповідно до ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ч.1 ст.10,  п.1 ч.1 ст.19  Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», ч.1 ст.33 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», розглянувши заяву громадянина —–, —– року народження, з числа осіб позбавлених батьківського піклування, про взяття його на  соціальний квартирний облік для проживання в соціальному гуртожитку, у якого відсутнє житло на праві власності та на праві користування, згідно протоколу засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 16.06.2021 року № 2 , виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Взяти на соціальний квартирний облік громадянина —— —— року народження який має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, склад сім’ї 1 чол.
  2. Спеціалісту, відповідальному за ведення квартирного обліку Самборській А.О., внести відомості про гр. ——. до  книги обліку осіб, які перебувають у черзі на одержання кімнати в соціальному гуртожитку.
  3. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського      голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА