Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №151 від 17.06.2021 р. Про моніторинг надання та оцінки якості соціальних послуг в Андрушівській міській територіальній громаді

17 Червень 2021

Рішення №151 від 17.06.2021 р. Про моніторинг надання та оцінки якості соціальних послуг в Андрушівській міській територіальній громаді

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКАРАДА   

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 17 червня 2021 р.

№151

Про моніторинг надання та оцінки якості соціальних послуг в Андрушівській міській територіальній громаді

Керуючись ст. 34, ст. 40 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про соціальні послуги», постановою КМУ від 01.06.2020р. № 449 «Про затвердження Порядку проведення моніторингу надання та оцінки якості соціальних послуг», заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Балюк А.М., з метою забезпечення жителів громади якісними соціальними послугами, що відповідають їх потребам, прогнозування потреб населення у соціальних послугах, планування роботи з розвитку системи надання соціальних послуг, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Інформацію начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Балюк А.М. про моніторинг надання та якості соціальних послуг в Андрушівській міській територіальній громаді взяти до відома.
  2. Директору КУ «Центр надання соціальних послуг» Андрушівської міської ради Подік Н.В. забезпечити щороку до 01 лютого, а начальнику відділу  соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Балюк А.М.  щороку до 01 березня забезпечити проведення моніторингу надання соціальних послуг в Андрушівській міській територіальній громаді.
  3. Директору КУ «Центр надання соціальних послуг» Андрушівської міської ради    Подік Н.В. забезпечити проведення, один раз на рік не пізніше 31 липня, внутрішньої оцінки якості соціальних послуг, що надаються КУ «Центр надання соціальних послуг» жителям Андрушівської міської територіальної громади.
  4. Начальнику відділу  соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Балюк А.М. забезпечити проведення, один раз на рік до 30 червня, зовнішньої оцінки якості соціальних послуг, які отримують жителі Андрушівської територіальної громади.
  5. Начальнику відділу  соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Балюк А.М., директору КУ «Центр надання соціальних послуг» Андрушівської міської ради Подік Н.В. забезпечити  оприлюднення звітів за результатами проведення зовнішньої та внутрішньої оцінки якості соціальних послуг та постійне інформування жителів громади щодо порядку надання соціальних послуг та переліку послуг, що надає КУ «Центр надання соціальних послуг» на офіційному веб-сайті Андрушівської міської ради.
  6. Начальнику відділу  соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету Балюк А.М. забезпечити щороку до 01 грудня прогнозування потреб населення Андрушівської міської територіальної громади у соціальних послугах на наступний рік, при потребі вносити пропозиції до Андрушівської міської ради щодо додаткового фінансування КУ “Центр надання соціальних послуг” Андрушівської міської ради.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови міської ради з питань діяльності виконавчих органів міської ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА