Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №148 від 21.07.2023 р. Про виведення із дитячого будинку сімейного типу Пеньківського В.П. та Пеньківської А.Г. особи з числа дітей-сиріт П.І.П.

21 Липень 2023

Рішення №148 від 21.07.2023 р. Про виведення із дитячого будинку сімейного типу Пеньківського В.П. та Пеньківської А.Г. особи з числа дітей-сиріт П.І.П.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 липня 2023 р.                                                                                          № 148

Про виведення із дитячого будинку

сімейного типу Пеньківського В.П.

та Пеньківської А.Г. особи з числа

дітей-сиріт П.І.П.

          На виконання Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», відповідно до статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», розглянувши заяви батьків-вихователів Пеньківського В.П. і Пеньківської А.Г., та дитини-вихованця П.І.П., жителів м. Андрушівка, вул. ХХХХХХ, ХХ, про виведення з дитячого будинку сімейного типу особи з числа дітей-сиріт, П.І.П., ХХХХХ року народження, у зв’язку з тим, що навчатися у Житомирському агротехнічному коледжі ХХХХ продовжувати не буде, лист служби у справах  дітей  від 04.07.2023 № 320, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

  1. Вивести 21.07.2023 року з дитячого будинку сімейного типу Пеньківського Василя Павловича та Пеньківської Алли Григорівни, особу з числа дітей-сиріт  ХХХХХХХ, ХХХХХ року народження.
  • Визнати таким, що втратив чинність договір від 11 червня 2022 року    № 1 «Про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу» в частині щодо здійснення батьками-вихователями захисту прав та інтересів  П.І.П.
  • Рекомендувати КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» (Нілі ПОДІК) припинити здійснення соціального супроводу П.І.П. 
  • Рекомендувати Управлінню соціального захисту населення Бердичівської районної державної адміністрації припинити виплату державної соціальної допомоги на утримання дитини-вихованця П.І.П.
  •  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова                                                                           Галина БІЛЕЦЬКА