Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №114 від 19.05.2023 р. Про надання дозволу на видалення та кронування зелених насаджень

19 Травень 2023

Рішення №114 від 19.05.2023 р. Про надання дозволу на видалення та кронування зелених насаджень

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  19 травня  2023 року                                                                              № 114

Про надання дозволу на видалення та кронування зелених насаджень

Керуючись ст.33, ст.40, ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 р.  № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», Положенням з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Андрушівської міської ради затвердженого розпорядженням міського голови Андрушівської міської ради від 25 березня 2021 р. №49-ОД та  розглянувши акти обстеження зелених насаджень, виконком Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є :

1. Надати дозвіл на видалення та кронування зелених насаджень у загальній кількості 13 (тринадцять дерев), а саме:

1) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 81 від 19 квітня 2023 року провести видалення дерев в кількості 3(три) одиниці, а саме: 1-вишня,1-яблуня,1-береза у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та фаутні) у м. Андрушівка, вул. Веселкова,8.

2) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 82 від 09 травня 2023 року провести видалення дерев в кількості 8(вісім) одиниць, а саме: 4-осокори,2-осики,2-ялиниу зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та фаутні) у с. Зарубинці, вул. Польова, С.П. Корольова (територія кладовища).

3) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають кронуванню № 83 від 09 травня 2023 року провести кронування дерев в кількості 2(дві) одиниці, а саме: 2-туї у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та фаутні) у м. Андрушівка, вул. Олега Ольжича (територія ЗДО «Сонечко»).

2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету підготовити ордера на видалення та кронування зелених насаджень.

         3. Видалені та кроновані  дерева використати, як дрова,  для  потреб  бюджетних установ міської територіальної громади. 

       4. Організацію проведення робіт з видалення та кронування зелених насаджень покласти на КП АМР «КОМСЕРВІС» .

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                        Галина БІЛЕЦЬКА