Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №113 від 19.05.2023 р. Про звіт про виконання рішення виконавчого комітету від 17 березня 2023 року № 62 “Про наведення належного санітарного стану та благоустрою території населених пунктів громади”

19 Травень 2023

Рішення №113 від 19.05.2023 р. Про звіт про виконання рішення виконавчого комітету від 17 березня 2023 року № 62 “Про наведення належного санітарного стану та благоустрою території населених пунктів громади”

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 травня  2023 р.                                                                                       № 113

Про звіт про виконання рішення виконавчого комітету від 17 березня 2023 року № 62 “Про наведення належного санітарного стану та благоустрою території населених пунктів громади”

Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України “Про благоустрій населених пунктів», заслухавши звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА та старост старостинських округів громади про виконання рішення виконавчого комітету від 17 березня 2023 року та заходів по наведенню належного санітарного стану та благоустрою територій населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є :

 1. Звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Володимира ГОРКУНА та старост старостинських округів громади про виконання рішення виконавчого комітету від 17 березня 2023 року та заходів по наведенню належного санітарного стану та благоустрою територій населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади прийняти до відома.

2. По пунктах 4, 5, 6, 8, 9, 11, 15 відповідальним виконавцям продовжити виконання заходів до повного їх завершення.

3. Контроль за виконанням  цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                           Галина БІЛЕЦЬКА