Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №107 від 16.04.2021 р. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами

16 Квітень 2021

Рішення №107 від 16.04.2021 р. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 16 квітня 2021 р.

№107

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами

Керуючись підпунктом 13 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини першої статті 16 Закону України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067, розглянувши заяву директора Андрушівського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України, який зареєстрований за адресою: м. Андрушівка, вул. Корольова буд. 18,  щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в межах території м. Андрушівка, враховуючи те, що до заяви не було додано матеріали передбачені Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Відмовити в наданні дозволу на розміщення зовнішньої реклами Андрушівського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України, у вигляді вивіски за адресою: м. Андрушівка, вул. Зазулінського, 13 А.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу комунальної власності, містобудування та архітектури апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА