Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №102 від 16.04.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

16 Квітень 2021

Рішення №102 від 16.04.2021 р. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 16 квітня 2021 р.

№102

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна

Керуючись ст. 375, ст. 376 ЦК України, ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26-3, ст. 26-5 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, тимчасовим порядком реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна затвердженого ПКМ України від 27 березня 2019 р. № 367 (далі-Порядок), розглянувши заяву гр. Височинського Андрія Борисовича, і.н.——-, зареєстроване місце проживання: ——–Житомирської області, про присвоєння номеру об’єкту нерухомого майна (гаражу) (перехрестя вул.Кірова-Котовського) у м. Андрушівка, технічний паспорт на гараж площею 26,4 кв.м., витяг з рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 14.11.1994 № 219 Про виділення земельної ділянки для спорудження гаражів, враховуючи те, що відповідно Порядку до заяви про присвоєння адреси об’єкту будівництва або об’єкту нерухомого майна не додано:

  • копія документа, що посвідчує право власності або користування земельною ділянкою, на якій споруджується (споруджено) об’єкт нерухомого майна;
  • викопіювання з топографо-геодезичного плану у масштабі М 1:500 із зазначенням місця розташування запланованих об’єктів будівництва;
  • копія документа, що дає право на виконання будівельних робіт, або копія документа, що засвідчує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта. Копії документів, які подаються для присвоєння адреси об’єкту будівництва, об’єкту нерухомого майна, не засвідчені замовником будівництва (його представником),  виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Відмовити Височинському А.Б. у присвоєнні адреси об’єкту нерухомого майна (гаражу), на підставі пунктів 29, 31 Тимчасового порядку реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 367 від 27.03.2019, у зв’язку з подачею неповного пакету документів для присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна.
  2. Після усунення причин, що були підставою для відмови у присвоєнні адреси об’єкту будівництва, об’єкту нерухомого майна, замовник будівництва (його представник) може повторно подати документи для присвоєння адреси об’єкту будівництва, об’єкту нерухомого майна.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА