Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №101 від 24.02.2023 р. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Президента України та Верховної Ради України щодо недоцільності скасування доплат для військовослужбовців.

24 Лютий 2023

Рішення №101 від 24.02.2023 р. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Президента України та Верховної Ради України щодо недоцільності скасування доплат для військовослужбовців.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять дев’ята сесія                                                         Восьмого скликання        

24.02.2023                                                                                                №101

Про звернення депутатів Андрушівської

міської ради до Президента України та

Верховної Ради України щодо недоцільності

скасування доплат для військовослужбовців

Керуючись ст.ст.26,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

          1.Схвалити текст звернення депутатів Андрушівської міської ради до Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО та Верховної Ради України щодо недоцільності  скасування доплат для військовослужбовців (додається).

          2.Доручити міському голові Галині БІЛЕЦЬКІЙ підписати звернення. 3.Начальнику загального відділу Андрушівської міської ради       Гриневич М.С. оформити звернення у відповідності до вимог законодавства та забезпечити його надіслання адресатам.

          4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.) та керуючого справами виконавчого комітету С.А.Михайловського.

Міський голова                Не прийнято                                  Галина БІЛЕЦЬКА   


Повний текст додатків доступний в оригіналі документу за посиланням вище.