Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №100 від 16.04.2021 р. Про поповнення дитячого будинку сімейного типу —– та —–. дітьми-сиротами ——-

16 Квітень 2021

Рішення №100 від 16.04.2021 р. Про поповнення дитячого будинку сімейного типу —– та —–. дітьми-сиротами ——-

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 16 квітня 2021 р.

№100

Про поповнення дитячого будинку сімейного типу —– та —–. дітьми-сиротами ——-

Відповідно до статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», розглянувши заяву батьків-вихователів —————-., жителів           м. Андрушівка, вул. ———, про поповнення дитячого будинку сімейного типу дітьми-сиротами, лист служби у справах дітей від 08.04.2021 №123, враховуючи висновки служби у справах дітей Андрушівської міської ради та КУ «Центр надання соціальних послуг», виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Влаштувати з16.04.2021 року на виховання та спільне проживання до дитячого будинку сімейного типу —— та ——- дітей-сиріт ———–.
  2. Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток дітей-вихованців ——-. на батьків-вихователів ———
  3. Службі у справах дітей Андрушівської міської ради забезпечити:
    1. Підготовку договору про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу
    2. Передачу батькам-вихователям пакету документів на ————
    3. Здійснення контролю за умовами проживання та виховання дітей в дитячому будинку сімейного типу ———-
    4. Щорічно готувати звіт про стан виховання, утримання і розвитку дітей в дитячому будинку сімейного типу.
  4. Зобов’язати КУ «Центр надання соціальних послуг» Андрушівської міської ради забезпечити:             
    1. Соціальне супроводження дитячому будинку сімейного типу, надання комплексу послуг, спрямованих на створення належних умов функціонування дитячому будинку сімейного типу.
    2. Щорічне подання службі у справах дітей міської ради звіту про виконання плану соціального супроводження дитячому будинку сімейного типу.
  5. Рекомендувати Управлінню соціального захисту населення Бердичівської районної державної адміністрації забезпечити призначення та виплату державної соціальної допомоги на дітей-вихованців, грошового забезпечення батькам-вихователям в межах видатків передбачених в державному бюджеті.
  6. Відділу соціального захисту та охорони здоров’я міської ради щорічно забезпечити пільговим оздоровленням дітей-вихованців.
  7. Зобов’язати КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради забезпечити:
    1. Закріплення за дітьми-вихованцями сімейного лікаря та проходження двічі на рік медичного огляду та здійснення диспансерного нагляду.
    2. Надання службі у справах дітей Андрушівської міської ради інформації про стан здоров’я дітей-вихованців, дотримання батьками-вихователями рекомендацій лікарів.
  8. Відділу освіти, молоді та спорту Андрушівської міської ради забезпечити:
    1. Реалізацію прав дітей на здобуття повної загальної середньої освіти, а у разі потреби забезпечити інклюзивним/індивідуальним навчанням.
    2. Надання службі у справах дітей Андршівської міської ради інформації про рівень розвитку та знань дітей, наявність шкільного приладдя, систематичне відвідування уроків та своєчасність і якість виконання домашніх завдань, відвідування дітьми  гуртків, секцій, позашкільних заходів, участь батьків-вихователів у вихованні дітей.
  9. Рекомендувати відділу поліцейської діяльності № 1 Бердичівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Житомирській області забезпечити щорічне подання службі у справах дітей Андрушівської міської ради інформації про відсутність чи наявність проявів асоціальної поведінки з боку батьків-вихователів та дітей-вихованців.
  10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА